A.L.T.C. Joy JaagpadTerug naar het overzicht

Joy Jaagpad is ook voor junioren een actieve en gezellige tennisclub waar je tennisles kunt krijgen!
Aan het Amsterdamse Jaagpad vind je Joy Jaagpad, een tennisvereniging met 13 gravelbanen, waar op verschillende niveau’s gespeeld door jong en oud.

De club heeft een open sfeer met enthousiaste leden die diverse laagdrempelige activiteiten organiseren. Daardoor sluit je je makkelijk aan, ook als je nog niemand kent.

Zo leer je gemakkelijk mensen kennen. Bijvoorbeeld tijdens de tossavonden (iedere maandag) en de laddercompetitie. Of op een van de gezellige toernooitjes en feesten, georganiseerd door de Enjoycommissie.

Speel bij Joy Jaagland recreatief of in competitieverband en doe mee aan verschillende tennisactiviteiten. Naast trainingen organiseert de vereniging bijvoorbeeld een jeugd toss, een tennistoernooi met clinic en een ouder/ jeugd toernooi.

Wil je weten wat de vereniging precies doet? Kom dan tennissen bij Joy Jaagpad. Klik hieronder door naar de website!

P.S. Elk jaar organiseert de club Olympische spelen op Joy Jaagkamp!

A.L.T.C. Joy Jaagpad

Jaagpad 48
1059 BP Amsterdam
Openingstijden Kijk op de site voor de mogelijkheden. Prijs Welpen (6-11 jaar) €40,00 contributiegeld Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen