Tennisvereniging KadoelenTerug naar het overzicht

De tennisclub in Amsterdam Noord!
De Amsterdamse Tennis Club Kadoelen (ATC Kadoelen) is in de eerste plaats een recreatieve tennisvereniging. De meeste leden komen louter voor hun plezier een balletje slaan, ieder op zijn of haar niveau. 

Als leden is het wel mogelijk om deel te nemen aan KNLTB toernooien en/of competities en de vereniging is  ook lid van de KNLTB. Tennislessen op de banen wordt gegeven door Tennisschool Jack Dunselman. Voor informatie en aanmelding kijk op de pagina "Les" van de website.

Wie dat niet genoeg vindt en 'op niveau' wil spelen of dat wil bereiken, kan ook bij de club terecht. ATC Kadoelen besteedt zeer veel zorg aan de ontwikkeling van de jeugdleden. 

De vereniging beschikt gedurende het zomerseizoen over 7 banen, allemaal verlicht. Aan het eind van het seizoen (oktober) worden er vier All-weather banen aangelegd voor het winterseizoen.

Door het jaar heen worden verschillende toernooien georganiseerd! Ook zin om te komen spelen? Klik dan door naar de site!

A.T.C. Kadoelen

Sportpark Kadoelen 4
1035 NB Amsterdam
Openingstijden De banen zijn bespeelbaar vanaf 1 april tot 1 november tussen 9:00 en 23:00 uur. Prijs Aspirant (vanaf 2001) €63,00 contributiegeld Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs