Atletiekvereniging ATOSTerug naar het overzicht

Wil jij lekker kunnen sporten, zowel in de zomer als in de winter? Misschien is atletiek iets voor jou!
De atletiekaccommodatie van AV Atos ligt centraal in Amsterdam Noord. De vereniging heeft een prachtige 8-laans kunststofbaan, een clubgebouw met kantine, vier kleedkamers en een krachthonk.

De baan ligt op loopafstand van het winkelcentrum Boven 't IJ aan het Buikslotermeerplein en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

AV ATOS heeft veel aandacht voor de jeugdige leden. Alle pupillen kunnen gratis meedoen aan de wedstrijden van de pupillencompetitie. Deze wedstrijden zijn drie keer per jaar. 

Er vindt gezamenlijk bezoek aan diverse instuifwedstrijden in de regio plaats. En in de winter wordt er volop meegedaan aan de districtcrossen en andere korte weg- en crosswedstrijden.

Verder organiseert de jeugdcommissie drie keer per jaar onderlinge wedstrijden op de trainingsavonden. In het winterseizoen is vier keer per jaar de onderlinge crossen.

Maar ook voor de ontspanning is aandacht. De jeugdcommissie organiseert het Halloweenfeest, een dagje uit, een trainingskamp en eens per jaar de kind-ouder-wedstrijd!

Benieuwd naar de sport en deze vereniging? Klik dan snel door via onderstaande link en bekijk de site!

AV ATOS

G. J. Scheurleerweg 1
1025 WL Amsterdam
Openingstijden Trainingen (Mini) Pupillen:
Maandag 17.00-18.00 uur in de zaal (winterperiode)
Maandag en woensdag 18.30-19.30 uur 
Zaterdag 10.00-11.00 uur
Prijs Mini Pupillen (7 jaar) €19,05 contributiegeld per kwartaal Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen