Atletiekvereniging FeniksTerug naar het overzicht

Vind jij het leuk om een afwisselende sport te beoefenen? Dan ben je op je plek bij AV Feniks! 6+
De Missie van de AV Feniks is het duurzaam en laagdrempelig ontwikkelen van de atletieksport voor jeugd en volwassenen uit de Bijlmermeer en Gaasperdam, op recreatief en wedstrijdniveau.

Atletiek Vereniging Feniks geeft atletiektraining aan kinderen tussen de 6 en 16 jaar. Tijdens de training oefen je in de vorm van spelletjes allerlei atletiektechnieken: sprinten, kogelstoten, balwerpen, hoog- en verspringen en werken aan de conditie om een klein duurloopje aan te kunnen.

Als je aan wedstrijden mee gaat doen, dient een van je ouders of een begeleider ook mee te komen. Er is daarnaast altijd een trainer/coach van AV Feniks bij de gezamenlijke wedstrijden aanwezig. Je doet zoveel mogelijk in een team aan de wedstrijden mee. Per jaar doet de vereniging mee aan een aantal wedstrijden.

Lijkt het je leuk om aan atletiek te doen? Neem dan een kijkje op de site en kom langs tijdens een van de trainingen!

AV Feniks

Karspeldreef 501
1102 BX Amsterdam
Openingstijden Training op dinsdag/woensdag van 18.00-19.15 uur (per groep verschillend). Ook training op zaterdag van 10.00-11.15 uur.
Prijs Mini pupillen (6-7 jaar) €96,00 contributiegeld Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YES....herfstvakantie!

YES....herfstvakantie!

En wow, wat is er weer veel leuks te doen in Amsterdam! Gezinsuitjes, stoere activiteiten, jeugdvoorstellingen, speurtochten, mooie familieprogramma's in musea, kindvriendelijke wandelingen....echt te gek!

Bekijk snel wat er te doen is!