Aapjeskooi gymTerug naar het overzicht

Klimmen, springen, slingeren: ontdek wat jouw kindje al kan bij Aapjeskooi!
Heb jij ook zo'n leuk 'aapje' thuis dat niet kan stilzitten? Of zou het wel wat meer mogen bewegen? Zou je het fijn vinden als het in plaats van thuis op de bank in een gymzaal op een veilige manier leert klimmen, springen, slingeren, rollen, balanceren, mikken en dansen? Kom dan gymmen bij Aapjeskooi!

Stichting Aapjeskooi organiseert fantasierijke gymlessen voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar in verschillende wijken van Amsterdam. In de gymlessen staat iedere week een nieuw fantasierijk thema centraal dat helemaal aansluit op de belevingswereld van jonge kinderen. Ze zetten daarbij een uitdagende zaalopstelling klaar met veel toestellen en materialen waarin je kind zich samen met jou heerlijk kan uitleven. Daarbij komen wekelijks nieuwe oefeningen, spelletjes en dansjes aan bod, die je thuis kunt herhalen. Op een speelse manier werken kinderen aan een breed motorische ontwikkeling, sociale vaardigheden, het zelfvertrouwen maar vooral plezier maken in bewegen.

Ben je benieuwd wat jouw aapje al kan? Schrijf je dan in voor een proefles of koop een leskaart en schrijf je flexibel in op de dagen dat het jullie uitkomt! Aapjeskooi is ook aangesloten bij Jeugdfonds Sport en Cultuur.   

Klik voor actuele lestijden en locaties op de roze button. 

Tip: andere leuke dans-/gymclubjes zijn voor je verzameld in de categorie Clubjes!

Aapjeskooi

verschillende locaties
Amsterdam
Openingstijden Kijk voor de tijden op de verschillende locaties op de website Prijs Afhankelijk van het aantal lessen per periode. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kom maar door met dat voorjaar!

Kom maar door met dat voorjaar!

Oh wat hebben we zin in het voorjaar! Weer blaadjes aan de bomen, langer licht, meer zon en lekker naar buiten.

We hebben weer een bomvolle uitagenda. Met uitjes binnen maar ook al voor buiten!

Naar onze tips