Kinderpersbureau AmsterdamTerug naar het overzicht

Gezocht: Jonge journalisten in de dop... Maak het NIEUWS! Nu bij Kinderpersbureau Amsterdam Noord West!
Wat zou jij graag in het nieuws zien? Bedenk een leuk onderwerp en leer hoe je er een filmpje van kunt maken. Met camera en microfoon ga je op pad en verzamel je nieuws bij jou in de buurt.

Je leert een filmplan maken, interviewen, filmen, presenteren en monteren. Het nieuws is te volgen op jullie eigen website.

Het kinderpersbureau is voor kinderen uit groep 7 en 8. Het vindt plaats in de Bibliotheek Molenwijk. Inschrijven voor het kinderpersbureau kan door een mail te sturen naar onderstaand adres.

Het kinderpersbureau wordt georganiseerd door Stichting Wijsneus. Wil je meer weten over Stichting Wijsneus? Kijk dan op de site! Klik via de link door.

Kinderpersbureau Amsterdam NW

Molenwijk 1
1035 EG Amsterdam
Openingstijden Donderdag van 16:00 tot 17:30 uur. Prijs De cursuskosten voor 10 lessen zijn naar inkomen. Met stadspas gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YES....herfstvakantie!

YES....herfstvakantie!

En wow, wat is er weer veel leuks te doen in Amsterdam! Gezinsuitjes, stoere activiteiten, jeugdvoorstellingen, speurtochten, mooie familieprogramma's in musea, kindvriendelijke wandelingen....echt te gek!

Bekijk snel wat er te doen is!