Shorts!Terug naar het overzicht

Ontdek je talent tijdens de korte workshopreeksen van Muziekschool Amsterdam!
Muziek maken is zó leuk! Muziekschool Amsterdam geeft instrument-of zangles op 4 locaties in de stad (Zuid, Osdorp, Centrum-Oost en IJburg) instrument-of zangles. Muziekles is dus dichterbij dan je denkt.

Klaar om te ontdekken of er een DJ, producer of popster in jou schuilt? Na de voorjaarsvakantie beginnen de Shorts! van Muziekschool Amsterdam. In zes lessen ontdekken kinderen waar hun passie ligt.

BEATS | Muziek valt of staat bij een beat. Tijdens deze cursus leer je opnemen en produceren op een Macbook. Je leert hoe je een compositie maakt en hoe je geluiden kunt bewerken. Je experimenteert met sound design en waant je een heuse producer.

RAP BEATS & LYRICS | Nu de beat is gevormd, is het tijd om een lyric of rap te schrijven. Tijdens deze workshop leert rapper Ginger jou hoe ritmes, melodieën en rijmschema's werken en geef je samen met hem vorm aan je eigen geschreven nummer.

PIANO & KEYS | In een paar weken leer je om met geluiden te spelen op een keyboard, elektronische klanken te maken op de synthesizer en jouw favoriete popliedjes uit te pluizen op de piano.

Klik op de roze button voor meer informatie over alle lessen.

Benieuwd naar meer muzikale uitjes? Check onze uitagenda! 

Muziekschool Amsterdam

Bachstraat 5 (hoofdvestiging)
1077 GD Amsterdam
Openingstijden 6 weken. Lessen van 60 minuten. Prijs Zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Maart roert zijn staart....

Maart roert zijn staart....

Jakkes wat een prutweer! Ondanks dat de krokusjes in bloei staan lonkt het niet echt om lekker naar buiten te gaan.
Gelukkig staat onze Uitagenda vol met allemaal fijne binnenuitjes. En als het weer het toelaat...met buiten activiteiten. Bekijk ze snel!

Naar de uitagenda