Scouting GvATerug naar het overzicht

Een gezellige groep voor iedereen vanaf 7 jaar vind je bij Scoutinggroep Gijsbrecht van Aemstel!
De scoutinggroep Gijsbrecht van Aemstel bestaat al sinds 1911 en is daarmee de oudste groep van Amsterdam. Ze is gevestigd in park Frankendael in de Watergraafsmeer.

Het is een kleine en gezellige groep met ongeveer 60 leden. Hierbinnen zijn er speltakken voor verschillende leeftijdsgroepen, die allemaal gemengd zijn voor jongens en meisjes.

Voor kinderen van 7 tot 11 zijn er de Welpen. Het centrale thema bij de Welpen is het verhaal van het Jungle Book. De leidinggevenden hebben namen van personages uit dit boek.

Bij de Welpen worden veel spelletjes gedaan om de kinderen te vermaken, te laten bewegen en wat te laten leren over de wereld. De Welpen komen elke zaterdagmiddag tussen 12.00 en 15.00 uur bijeen.

De Verkenners is er voor kinderen die 11 jaar en ouder zijn. De groep komt elke zaterdagmiddag tussen 15.30 en 18.00 à 18.30 bijeen. Het thema dat centraal staat is de ‘ontdekkingsreis’. Deze groep scouts is relatief zelfstandig en leert samen werken met anderen in de groep.

Kijk voor foto's en activiteiten op de site!

Scouting Gijsbrecht van Aemstelgroep

Kamerlingh Onneslaan 7
1097 DE Amsterdam
Openingstijden Zaterdag van 12.00 - 15.00 uur en 15.30 - 18.00 uur. Prijs Zie de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen