ABC Zwemles met Zed en SopTerug naar het overzicht

Zwemlessen in het Sloterparkbad is een leuk zwemlesavontuur samen met Zed en Sop. Geef je nu op!
Zwemles bij het Sloterparkbad staat garant voor een gezonde, leerzame en vooral plezierige tijd! Helemaal met het nieuwe zwemlesconcept van Optisport: Op zwemlesavontuur met Zed en Sop! Gedurende het zwemlestraject gaan de kinderen met Zed & Sop op zoek naar De Gouden Draek en de Scharlaken Schat. Samen beleven ze de spannendste avonturen. Ze worden beloond als nieuwe stappen gemaakt zijn met zegels voor in een paspoort en edelstenen voor in de schatkist. Als het hele avontuur is beleefd en het C-diploma behaald, worden de leerlingen beloond met de Reuze Robijn. 

Tijdens de lessen noteren de zweminstructeurs de vorderingen van ieder kind. Zo wordt precies bijgehouden hoe ver je bent met je zwemkunsten. Na de lessen worden deze aantekeningen op de website gezet. Thuis kunnen de ouders op de persoonlijke pagina van het kind inloggen en de vooruitgang bekijken.

Als je zwemlessen neemt bij het Sloterparkbad mag je elke vrijdag en in het weekend gratis recreatief zwemmen in het zwembad!

Inschrijven kan vanaf 4 jaar.
 
Klik op de roze button hier onder om naar de website van het Sloterparkbad te gaan voor meer informatie.

Sloterparkbad

President Allendelaan 3
1064 GW Amsterdam
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Ben je in de zomervakantie jarig geweest of binnenkort jarig of je verjaardagsfeestje nog niet gevierd? Dan ga je vast je Kinderpartijtje binnenkort vieren! Bekijk snel onze bijna 250 kinderfeestjes....zit er vast een voor je tussen!

Naar de feestjes