Tennisschool Tennis Op MaatTerug naar het overzicht

Bij Tennis op Maat kun je terecht voor tennisles en voor tennisactiviteiten tijdens vakanties.
Tennis Op Maat organiseert, naast de gewone tennislessen op verschillende locaties, ook geheel verzorgde jeugdtenniskampen in de voorjaars-, mei-, zomer- en herfstvakantie!

Tennislessen
Op diverse locaties in Amsterdam West en Amsterdam Zuid verzorgt Tennis op Maat tennislessen voor jeugd van 4 t/m 12 jaar. De lessen zijn gebaseerd op het Tenniskids programma van de Nederlandse tennisbond: Je leert spelenderwijs de tennisvaardigheden waarbij het veld, de bal en het racket worden aangepast aan je leeftijd en niveau. Hierdoor leer je de techniek op de juiste manier en beleef je succes en plezier!

Jeugdtenniskampen (6-12 jaar)
In vakanties organiseert Tennis Op Maat op verschillende locaties jeugdtenniskampen
Je krijgt dagelijks minimaal 3.5 uur tennisles. Het tennissen wordt afgewisseld met andere sporten, knutselen, koken en natuurlijk wordt er gezellig samen gegeten en gedronken. Alle activiteiten staan onder begeleiding van een gediplomeerd team.
Ervaring is niet nodig!

Bekijk hier alvast het filmpje van de vorige jeugdtennisweken!

Inschrijven
Klik snel door via de roze button voor een overzicht van alle locaties en/of het inschrijven van je kind voor tennislessen en/of jeugdtennisweken.
 
 

Tennisschool Tennis op maat

TT Vasumweg 286
1033 SJ Amsterdam
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Ben je in de zomervakantie jarig geweest of binnenkort jarig of je verjaardagsfeestje nog niet gevierd? Dan ga je vast je Kinderpartijtje binnenkort vieren! Bekijk snel onze bijna 250 kinderfeestjes....zit er vast een voor je tussen!

Naar de feestjes