Volleybalvereniging A'damTerug naar het overzicht

VV Amsterdam, een jonge vereniging met een rijke historie...
VV Amsterdam is een vereniging met een breed aanbod van speelniveau's. Een vereniging voor iedereen, met ongeveer 350 leden en hiermee de grootste in Amsterdam.

De jeugdafdeling bestaat uit 7 aspirantteams en 8 minivolleybalgroepen. het is een gezellige vereniging die ernaar streeft iedereen op zijn/haar niveau te  laten volleyballen.

De trainingen vinden in meerdere sporthallen plaats op de maandag en woensdag. Het adres onderaan de webpagina is een adres van één van de hallen. Kijk op de site voor de adresgegevens van de andere hallen.

Zin om bij v.v. Amsterdam te volleyballen? Kom dan tweemaal vrijblijvend meetrainen! Of neem eerst een kijkje op de website!

VV Amsterdam

Joos Banckersweg 18a
1056 EP Amsterdam
Openingstijden Training op maandag en woensdag Prijs Mini's (tot 12 jaar) €98,00 contributiegeld Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen