A'damse Atletiek CombinatieTerug naar het overzicht

Wil jij leren balwerpen en kogelstoten? Of meedoen met de estafette? Neem dan een kijkje bij AAC!
Bij AAC kunnen kinderen atletiek doen vanaf het jaar ze 7 worden. Twee keer per week (maandag en woensdag) wordt er getraind in verschillende leeftijdsgroepen .

Op een speelse manier maken kinderen kennis met de veelzijdigheid van atletiek, er worden vele onderdelen beoefend, zoals sprint, lange afstand en hoog- en verspringen. 

Bij AAC kunnen pupillen tijdens het jaar door op een laagdrempelige manier kennismaken met wedstrijden door mee te doen aan de oefenwedstrijden op de normale trainingstijden. Per wedstrijdseizoen doen de pupillen mee aan drie competitiewedstrijden. 

Het is voor AAC belangrijk dat kinderen zich prettig voelen bij de club en vertrouwen hebben in hun eigen kunnen. Trainingen zijn hierop gericht en veelzijdig bewegen staat centraal.

Kom kennismaken met de sport voordat je echt lid wil worden van AAC. Kijk voor meer informatie hierover en over de trainingen op de site. Klik hieronder door via de link.

P.S. Lid worden kan overigens het hele jaar door.

AAC

Willinklaan 7
1067 SL Amsterdam
Openingstijden Training op maandag en woensdag van 18.00-19.00. Prijs Pupillen mini (7 jaar) €165,00 contributiegeld Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen