Jump freerun (6+)Terug naar het overzicht

Ren, spring en zwaai! Bij de freerunlessen van Jump freerun leer jij te gekke tricks!
Spring van plek naar plek, maak een aantal zwaaien aan de rekstok en land in de zachte blokkenbak. Bij Jump freerun kun jij uitgroeien tot een echte freerunner!

Bij freerunning train je niet alleen je lichaam, maar de sport is ook heel goed voor de geest. Hier leer je je dromen waar te maken en je grenzen te verleggen. Overwin je angsten en leer te gekke tricks.

De freerunlessen zijn er voor beginners, maar ook als je al ervaring hebt kun je hier genoeg leren. Door de inrichting van de locatie kan elke beweging en elke trick op elk niveau geoefend worden. Tijdens een les bouw je alles in je eigen tempo op. Je begint met kleine sprongen naar een zachte ondergrond en bouwt het op naar moeilijkere tricks op hardere ondergronden. En dat alles gebeurt onder begeleiding van goede freerun trainers. Zij zorgen voor veilige, leuke en uitdagende lessen!

Veiligheid is uiteraard van groot belang. Bij freerunning ben je alleen afhankelijk van jezelf waardoor je zelf bepaalt hoe groot de risico’s zijn die je neemt. Tijdens de lessen is er volop aandacht voor veilig leren freerunnen.

Bijna jarig? Kies dan voor een freerunfeestje bij Jump freerun. Samen met de andere kids kun jij je uitleven in de freerunhal. Leer wat freerunnen echt is en doe toffe trucs. De feestjes worden gegeven door échte freerunners waardoor je ook nog eens de spectaculairste trucs te zien krijgt!

Jump freerun heeft twee locaties: Amsterdam (Keienbergweg 29) en Uithoorn (J.A van Seumerenlaan 1)

Zie je jezelf wel rondrennen in de gave freerunhal? Schrijf je dan in voor een proefles bij JUMP freerun. Klik op de roze button voor meer info!

Jump freerun

Kleinenbergweg 29
1101 EX Amsterdam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Amsterdam. We hebben een bomvolle uitagenda met activiteiten en gezinsuitjes. Kijk snel wat er te doen is in Amsterdam, vervelen is geen optie!

Check de leukste tip!