• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Freerun feestjeTerug naar het overzicht

Leef je uit tijdens jouw feestje bij JUMP freerun! Leer en bekijk te gekke freeruntricks!

Spring van plek naar plek, maak een aantal zwaaien aan de rekstok en land in de zachte blokkenbak. Bij  JUMP freerun kun jij uitgroeien tot een echte freerunner!

Bij freerunning train je niet alleen je lichaam, maar de sport is ook heel goed voor de geest. Hier leer je je dromen waar te maken en je grenzen te verleggen. Overwin je angsten en leer te gekke tricks.

Bijna jarig en ouder dan 6 jaar? Kies dan voor een freerunfeestje bij JUMP freerun. Samen met de andere kids kun jij je 1,5, 2, of 2,5 uur lang uitleven in de freerunhal. Leer wat freerunnen echt is en doe toffe trucs. De feestjes worden gegeven door échte freerunners waardoor je ook nog eens de spectaculairste trucs te zien krijgt!

Een frunfeestje kan met maximaal 12 kids. Het programma wordt afgestemd op de groep waarmee je komt. Als kers op de taart krijgt de jarige ook nog eens een JUMP freerun T-shirt!

2 Locaties
JUMP freerun heeft 2 locaties
Locatie Amsterdam
Keienbergweg 29

Locatie Uithoorn
J.A. van Seumerenlaan 1

Ook leuk bij JUMP freerun
Freerunlessen! Kom freerunnen als beginner of leer nieuwe tricks als gevorderde. Door de inrichting van de locatie kan elke beweging en elke trick op elk niveau geoefend worden en tijdens een les bouw je alles in je eigen tempo op. De freeruntrainers zorgen voor veilige, leuke en uitdagende lessen! Lees meer over de freerunlessen op de locatie in Amsterdam en Uithoorn.

Jouw feestje bij Jump freerun? Klik dan op de roze button voor meer info!

Jump freerun

Kleinenbergweg 29
1101 EX Amsterdam
Openingstijden Zie website voor beschikbaarheid Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Amsterdam. We hebben een bomvolle uitagenda met activiteiten en gezinsuitjes. Kijk snel!

Check de leukste tips!