KinderkookschoolTerug naar het overzicht

In een oude kas in Amsterdam West leren kinderen echt koken met de kookschool Sterk in eten!
Kinderen die fan zijn van koken opgelet! Kinderkookschool Sterk in eten heeft ook dit jaar weer een vol programma met kinderkooklessen na schooltijd en in de vakanties!

Kom op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag meedoen met “Kokend de wereld rond” of meld je aan voor één van de kookkampen in de schoolvakanties.

Alle kooklessen zijn in Kas Keerweer, een oude kas die in gebruik is als groene buurtplek. Je kookt als het kan met kruiden en groenten uit de eigen tuin en werkt samen met chefs, patissiers, jagers, wildplukkers, producenten en culinair historici! Bij Kinderkookschool Sterk in eten leg je de culinaire basis voor de rest van je leven.

Hoe leuk! Bij Sterk in eten kun je ook je verjaardag komen vieren met een kookfeest. De kooklessen zijn er voor kinderen vanaf 7 jaar.

Fotograaf: Astrid Zuidema

Klik voor meer info over de kooklessen op de roze button!

Op zoek naar meer leuke kinderclubjes? Check onze speciale clubjes-pagina!

Kinderkookschool Sterk in eten

Admiraal de Ruijterweg 19
1057JV Amsterdam
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen