Little NotesTerug naar het overzicht

Muzieklessen voor de allerkleinsten!
Little Notes lessen voor baby’s, dreumesen en peuters barsten van de live muziek. Geleid door een professionele muzikante met een klassieke opleiding, Francesca Clements, wordt Little Notes onmisbaar voor de eerste stapjes van jouw kind.

Een magische mix van gave instrumenten, groovy nieuwe liedjes en fantastische klassiekers, Little Notes is een schat aan muzikale inspiratie voor jouw familie. Tijdens de wekelijkse 40 magische minuten zullen we dansen, zingen, spelen, luisteren en ontdekken.

De lessen beginnen altijd met een cirkel waarin we de thema’s en speciale muziekstukken uit ons curriculum met elkaar delen, en waarin we de kans hebben om verschillende instrumenten te bespelen en rond te bewegen. Je zal kennismaken met muziek uit een breed spectrum aan genres, alsook met spontane melodieën. Bij Little Notes willen we je vanaf het prilste begin leren genieten van muziek.

Meer info? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: Kidsproof heeft alle toffe kinderclubjes voor je op een rijtje gezet. 

Little Notes

Andre Franquinweg 40
1336MA Almere
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo 2022

Hallo 2022

Nu alle feestdagen voorbij zijn en we nog steeds in lockdown zitten en heel veel kinderen in quarantaine, blijven we voorlopig nog even thuis. Gelukkig zijn er online heel veel leuke tips om te doen en kunnen we ook naar hartelust wandelen.
Kijk snel wat wel kan!

Naar de tips