Flevoland is een sportieve provincie!

Flevoland is een sportieve provincie!

Corona-update: alle sportwedstrijden worden afgelast en alle sportclubs zijn nu dicht. Dat wordt nu samen op de trampoline in de tuin springen, voetballen op een grasveldje, klimmen in het klimrek of een hele lange wandeling maken. Jullie zijn vast creatief genoeg om iets sportiefs te verzinnen.

Filteropties

TYPE CLUBJE
Leeftijd
Locatie
totaal 267 resultaten
totaal 267 resultaten

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Flevoland?

In de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Flevoland heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Op Kidsproof Flevoland vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen en Zeewolde!