Flevoland is een sportieve provincie!
Clubjes

Flevoland is een sportieve provincie!

Super veel keuze! Hier vind je het meest complete overzicht van leuke clubjes, van sportief tot creatief en muziek!
Zoals zelfverdediging, knutselen, hockey, musicalles, turnen, muziekles, rugby, dansen, voetval en nog veel meer. Ook voor de allerkleinsten is er een fijn aanbod in Flevoland!

Helaas zijn alle binnensporten niet mogelijk t/m 19 januari!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 277 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 277 resultaten

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Flevoland?

In de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Flevoland heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Op Kidsproof Flevoland vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen en Zeewolde!