Monkey MovesTerug naar het overzicht

Monkey Moves is een uniek beweegprogramma waar je 11 verschillende populaire sporten doet.
Ga mee op jungle reis! In verband met het coronavirus zijn er voorlopig alleen buitenlessen!
Elk seizoen leer je meer van de 11 populairste sporten van Nederland, in een vaste gezellige groep met veel individuele aandacht, waarbij er gewerkt wordt aan een optimale ontwikkeling.

De lessen zijn met zorg samengesteld door een groep van enthousiaste bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, bewegingsagogen en sporttrainers. Je leert over goed bewegen en er is veel aandacht voor sociale vaardigheden.  

Nieuwe locaties
De lessen worden nu ook op twee nieuwe locaties in regio Amsterdam gegeven. Namelijk: Amsterdam IJburg, De Archipel en Amsterdam Slotervaart, Het Meervoud! Kijk op de website voor een locatie bij jou in jouw buurt. 

Hoe ziet een Monkey Moves les eruit
Gedurende een seizoen komen alle 11 de sporten aan bod, ten minste 3 weken per sport. Elke les begint met een apeleuke warming-up dansje (waar ouders aan mee mogen doen). Er is altijd veel muziek en standaard een klim- en klauter parcours. 

Voor wie
De Monkey Moves lessen zijn er voor apekoppen vanaf 1,5 jaar t/m 9 jaar. De groepen zijn ingedeeld naar ontwikkelingsniveau 1,5 – 3 jaar, 3 – 4 jaar, 4 – 6 jaar en 6 – 9 jaar. De overlap in de groepen is heel bewust gekozen, zodat iedere apekop op z’n eigen niveau uitgedaagd kan worden.
 
Het is mogelijk een gratis proefles te volgen! Klik door naar de website via de roze button voor meer info over dit unieke beweegprogramma! Monkey Moves Amsterdam

Diverse locaties
Amsterdam
Openingstijden In overleg Prijs Zie site Monkey Moves Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kom maar door met dat voorjaar!

Kom maar door met dat voorjaar!

Oh wat hebben we zin in het voorjaar! Weer blaadjes aan de bomen, langer licht, meer zon en lekker naar buiten.

We hebben weer een bomvolle uitagenda. Met uitjes binnen maar ook al voor buiten!

Naar onze tips