Zwemschool NeptunusTerug naar het overzicht

Leer zwemmen als een vis in het water tijdens de zwemlessen bij Zwemschool Neptunus!

Spelen = leren, Leren door te spelen,

Dat vind Zwemschool Neptunus. Het zwemonderwijs richt zich op het behalen van het A, B en C diploma, alleen dan kan een kind veilig zwemmen in de zee. Het brein moet getraind worden en de zintuigen geprikkeld. Daarom is spelenderwijs leren zo belangrijk. Vallen en opstaan, voelen hoe het water om het lichaam beweegt, hoe maak je spetters, hoe maak je golven, wat gebeurd er als je springt? Allemaal ervaringen die het begin zijn van het leren zwemmen en zo word leren leuk en maken de kinderen ook nog plezier!

Visie en missie van Neptunus

Alle ouders en kinderen worden als individu behandeld. Persoonlijke en gepersonaliseerde aandacht geeft een gevoel van vertrouwen. Bij Zwemschool Neptunus zijn de zwemmers geen nummer, maar mensen met een eigen wil. Alle zwemmers krijgen een bandje en een kaart die zij zelf elke week weer mee moeten nemen naar de zwemles. Dit is niet alleen een stukje ontwikkeling voor de zwemmer, maar ook veiligheid in het zwembad. De kaart geeft namelijk aan wie er op dat moment verantwoordelijk is voor het kind. Zodra de kaart aan het begin van de les wordt overgedragen aan de instructeur, geeft de ouder de verantwoordelijkheid over. Aan het eind van de les krijgt u als ouder de kaart weer terug en geeft de instructeur daarmee ook de verantwoordelijkheid weer terug. Op deze manier wordt de ouder gerust gesteld: Jouw kind is als zwemmer bij Neptunus in goede handen.

Extra veiligheid

Naast de veiligheid van de kaart staat er ook altijd een vliegende kiep op de kant. Deze instructeur is er voor onder anderen extra ogen op de kant, maar ook als kinderen het even moeilijk vinden of bijvoorbeeld naar de wc moeten. Er is altijd ruimte en tijd voor persoonlijke aandacht bij Zwemschool Neptunus.

Wil jou kind leren zwemmen bij Zwemschool Neptunus? Kijk naar de tarieven en mogelijkheden via de roze website button.
Tip: Op zoek naar een leuk uitje? Check de Uitagenda voor alle leuke activiteiten deze periode!

Zwemschool Neptunus

Beemsterstraat 652
1027 ED Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen