Ontbijten met kinderen in Amsterdam
Uit ontbijten

Ontbijten met kinderen in Amsterdam

Leuke ontbijtcafés en kindvriendelijke ontbijtplekken in Amsterdam. Trakteer jezelf en de kinderen op een verwenontbijt met croissants, verse sapjes en dampende koffie.

Kom je ook onbijten met kinderen in Amsterdam?

Filteropties

Locatie
totaal 21 resultaten
Pagina: 1
totaal 21 resultaten
Pagina: 1

Ontbijten met kinderen in de regio Amsterdam?

Er zijn een heleboel fijne plekken waar je buiten de deur kunt ontbijten met kinderen in Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam. Kies voor een leuk café, kindercafé, restaurant of brasserie en trakeer het gezin op een verwenontbijt met croissants, verse sap en koffie.

Ontbijtplekken en kindercafés in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Ken jij alle ontbijt hotspots in de buurt al? Op Kidsproof Amsterdam vind je alle fijne adressen waar je uit ontbijten kunt met kinderen. Ga voor een café met een lekker kinderontbijt menu of een restaurant met speelhoek. Tip: deze plekken zijn ook heerlijk om te ontbijten met je baby, peuter of kleuter.

Brunchen met kinderen in de regio Amsterdam

Liever uitslapen? Op veel van deze ontbijtplekken kun je ook heerlijk brunchen met kinderen. Bekijk hier alle kindvriendelijke brunchplekken in Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam.