Bar KantoorTerug naar het overzicht

Kom heerlijk samen spelen, eten en genieten, bij restaurant Bar Kantoor in het Westerpark!
Tijd voor quality time met de kids? Neem ze mee naar Bar Kantoor, een restaurant dat naast een watertandend lekkere menukaart beschikt over een geweldige locatie, bomvol leuke activiteiten voor kinderen. Bar Kantoor staat midden in het groene Westerpark, een perfecte plek om samen een middag vol avontuur te beleven.

Bar Kantoor heeft een 100% biologische en een 100% vegetarische menukaart. Niet-vegetariërs vrees niet, want het zijn stuk voor stuk gerechten om van te smullen. Voor de kids zijn er uiteraard ook frietjes. Wanneer de zomer aanbreekt en het zonnetje haar gezicht laat zien is het hier helemaal een feest. Bar Kantoor heeft namelijk een heerlijk groot terras! Plof neer geniet van een lekkere bak koffie, terwijl de kids hun tanden zetten in een stuk appeltaart.

Zitten de buikjes vol? Let’s go on an adventure! Bezoek natuurspeeltuin het Woeste Westen, een plek waar kinderen t/m 13 jaar (gratis) kunnen ravotten. Of neem een kijkje bij Duo en Penotti, de twee kalfjes van kinderboerderij Westerpark. Zin in een filmpje? Bioscoop Het Ketelhuis is the place to be. Of misschien een live voorstelling? Dat kan ook hoor, in Theater de Krakeling ontdek je de magie van het theater! Kortom: Voor een dag vol vermaak zit je hier goed!

Klik op de roze button om door te gaan naar de website.
Tip: Op zoek naar leuke uitjes? Neem eens een kijkje in de categorie Eropuit.

Bar Kantoor

Haarlemmerweg 8
1014 BE Amsterdam
Openingstijden Ma – Do: 07.00 – 23.00 uur
Vrij & Za: 07.00 – 00.00 uur
Zo: 07.00 – 22.30 uur
Prijs Zie website voor menukaart Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Amsterdam!

Naar de kinderfeestjes!