Eropuit met kinderen in Amsterdam en omgeving
Eropuit

Eropuit met kinderen in Amsterdam en omgeving

Leuke tips voor uitjes met kinderen in en om Amsterdam. Toffe eropuit-tips zoals musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, zwemplekken, peuterbaden, strandjes en meer vakantie-uitjes, gezinsuitjes, familie-activiteiten en weekenduitjes!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 430 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 430 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Amsterdam!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam? Er zijn in de regio Amsterdam véél leuke dingen om te doen en ontdekken voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen met kindvriendelijke routes. Zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een jumphal, een escaperoom, kastelen, ijsbanen, een leuk museum voor kinderen, samen naar een kinderfilm of familiefilm, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Op Kidsproof Amsterdam vind je alle hotspots en leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips en de leukste hotspots om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Amsterdam te beleven.