ZushiTerug naar het overzicht

Smul deze van de lekkerste sushi en grill gerechten bij Zushi!
Zushi staat sinds 1999 synoniem voor heerlijke verse kwaliteit sushi en grill gerechten in een ontspannen en gezellige sfeer. De sushibar is midden in het centrum van Amsterdam, in een statig 19e eeuws pand met prachtig uitzicht over de Amstel.
Uiteraard met een compleet assortiment van diverse sushi en warme gerechten. Zushi vervaardigt het met premium rundvlees en kip, dagverse duurzame vis (met het MSC en ASC keurmerk) en hand gesneden groenten en fruit.

En uniek hier en zó leuk: de sushi komt op een bewegende band voorbij zodat je kunt zien wat er allemaal is én zelf kunt kiezen & pakken! 
Wij keken onze ogen uit, zeker weten dat meer kids dit fantastisch vinden.

Ideaal voor een lunch of avondje uit met de kids. Eerst lekker eten en daarna een filmpje pakken bij Pathé de Munt! Je kan zelfs korting krijgen voor bioscoopkaartjes. En als het moet, kan het ook lekker snel.

Klik op de roze button om te reserveren en voor het heerlijke menu.
Tip: Op zoek naar leuke uitjes? Neem eens een kijkje in de categorie Eropuit.

Zushi

Amstel 20
1017 AA Amsterdam
Openingstijden Alle dagen 12:00-23:00 Prijs Zie voor het menu de website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Er op uit in juni

Er op uit in juni

Juni vinden we altijd zo'n fijne maand. Met vaak mooier weer, vrolijke kinderen en de vakantie in zicht. Dus lekker naar buiten en eropuit! Check snel onze uitagenda met alle uitjes in juni.......

Naar de tips!