• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Voorstelling: MèhTerug naar het overzicht

zondag 26 mei 2024
Deze superleuke voorstelling vol dierengeluiden is nu te zien bij Black Cat Theatre (1 t/m 5 jaar).
Mèh is een geweldig leuke kindervoorstelling voor kinderen 1 t/m 5 jaar. Zwart en wit. Zwart netjes, heeft alles onder controle. Wit, een beetje gek, die graag experimenteert. Allebei, veilig in hun eigen eigen ruimte. Of zijn ze wel alleen in hun ruimte? Door een toevallig gebaar veroorzaakt wit een lawine van gebeurtenissen. Hier loeit er iets, daar hoor je iets hinneken, kraaien, blaffen, miauwen en blaten!

De kindervoorstelling Mèh is een bezoek aan een echt klanklaboratorium. Samen zoek je ze op, neem je ze op, speel je ze af, creëren jullie livemuziek, totdat het verandert in een te gek onomatopee-orkest. Het is eigenlijk zowel een kindervoorstelling, workshop en kinderconcert in 1! Blaten, kraaien, loeien jullie mee?

Het imiteren van dierengeluiden is een van de favoriete bezigheden van jonge kinderen. Het is ook voor hen het begin van spraak, de eerste woorden en de eerste klanken die keer op keer gewillig worden herhaald.

Meer informatie en tickets? Klik op de roze button!
Tip: Op zoek naar andere leuke uitjes? Neem een kijkje in onze Uitagenda.

Black Cat Theatre

Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam
Prijs €11,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen