Fysio Amsterdam NoordTerug naar het overzicht

Verspreid over Amsterdam Noord en Osdorp, kleinschalig opgezet middenin de wijk.
Fysiotherapie Amsterdam Noord
De meeste praktijken beschikken over een oefenruimte met moderne apparatuur. Een prettige omgeving waarin ze werken aan jouw gezondheid. Er zijn meerdere locaties in Amsterdam Noord en één locatie in Osdorp.

Kinderfysiotherapie
Een kind in ontwikkeling is constant in beweging om nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Zo ook op motorisch (bewegend) gebied. Meestal verloopt de motorische ontwikkeling zonder problemen, maar bij sommige kinderen niet. Het kind kan zich trager ontwikkelen of onhandig zijn.

Verschillende leeftijdscategorieën kennen verschillende indicaties voor kinderfysiotherapie. Bij Fysiotherapie Amsterdam Noord is één fysiotherapeut gespecialiseerd in kinderfysio. 

Benieuwd naar de praktijk, de overige locaties of op zoek naar meer informatie? Kijk dan op de website. Klik via onderstaande link door.

FysioHolland Amsterdam Noord

Meteorenweg 256
1033 HL Amsterdam-Noord
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen