• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Voorleesdagen, vogels kijken, muziekfeest en nog meer tips

24 januari 2024
Saaie wintermaanden? Echt niet.... Hieronder weer een héél fijn lijstje met uitjes voor nu en binnenkort. Ga bijvoorbeeld het theater, vier een muziekfeestje of spot vogels in het bos. Ook de voorleesdagen starten weer met veel leuke en gratis activiteiten.

Mees Kees op kamp | 8+

Mees Kees komt op 10 en 11 februari naar DeLaMar! Hij neemt zijn klas mee op kamp, en dat gaat net even anders dan mevrouw Dreus zou willen... Na afloop kun je de cast ontmoeten tijdens een gezellige meet & greet!

Symfonie voor wiebelkonten

Tijdens dit vrolijke concert met het Nederlandse Philharmonisch Orkest hoef je zeker niet stil te zitten! Ga mee op avontuur, maar pas op! De portier houdt niet van chaos. Ben jij erbij op 16 februari in Het Concertgebouw?

Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen worden groots aangepakt in de OBA! Van 24 januari t/m 3 februari kun je onder andere meedoen met een voorleesontbijt, leuke familie-activiteiten en zijn er interactieve muziekvoorstellingen!

Pech | 8+

In de stad van Saar hebben mensen veel pech. Waar komt dat allemaal vandaan? En waarom krijgen sommigen veel meer dan anderen? Bewonder een bijzondere voorstelling over kansenongelijkheid en armoede. Op 4 feb in de Meervaart.

Groove Beest Bayou Bayou

De achtkoppige band Bayou Bayou zet het BIMHUIS op zijn kop met soulvolle klanken uit het zuiden van de Verenigde Staten. Zing en swing op 28 januari mee met deze dampende blues, jazz en gospel tijdens dit familieconcert!

Musical4daagse | 6 - 12 jr

De Musical4daagse is er weer in de voorjaarsvakantie! Dat betekent 4 dagen zingen, dansen en acteren en leren van professionals. Met op de laatste dag een voorstelling voor publiek op het toneel van Schouwburg Amstelveen.

Peuter Kleuter Muziekfeest

De zalen van de Tolhuistuin worden op 4 februari omgetoverd tot een groot wintercircus! Er valt van alles te beleven voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar. Zing te gekke liedjes, bespeel de instrumenten en doe mee met de toffe workshops!

Voorlezen & vogels kijken

Arjan Dwarshuis neemt kinderen op 31 januari mee in de wereld van vogels! Hij start met voorlezen uit zijn jeugdroman 'Ronnie de roerdomp'. Daarna is het tijd om het Amsterdamse Bos in te gaan. Arjans enthousiasme is aanstekelijk!

Super Fun kinderfeestje

Speel één van de allernieuwste games, zet nieuwe highscores of versla je vriend of vriendin tijdens een potje air-hockey! Het kan allemaal met het Super Fun feestje bij Sir Winston Fun & Games, mét eigen verjaardagsruimte!

Nationaal Theaterweekend

26, 27 en 28 januari is uitgeroepen tot Nationaal Theaterweekend. Dan zijn er in theaters in heel Nederland extra activiteiten. En kaartjes voor soms maar €10. Wat ons betreft ga je natuurlijk ieder weekend, dus check snel onze uitagenda! Naar de website