Onze favoriete kampen in Amsterdam

2 april 2019
Wat is jouw favoriete vakantiekamp? Zin in avontuur? Ga dan op een vakantiekamp! Gave activiteiten doen en nieuwe vrienden maken. We hebben allemaal geweldige kampen in Amsterdam voor je verzameld.
NEW: Friends call me Jim
Nieuw en vetcool: Urban Jim & Jim Camp! 1, 2 of zelfs 5 dagen sportief en actief zijn deze vakantie. Friends call me Jim is nét effe anders. Met nieuwe moves en skills om te balanceren, springen, rennen. Pak dat avontuur!

Splashweken
In de mei- en zomervakantie is het weer tijd om leuke activiteiten op en rondom het water te doen bij Watersportcentrum Sloterplas! Wat dacht je van optimist zeilen of meerkamp sport of -spel? Je kunt al meedoen vanaf 8 jaar! 

The Little Gym
Kids van 3 tot 8 jaar gaan op avontuur in de vakantie met The Little Gym! Los een quest op door middel van sportieve en leuke opdrachten. Schrijf je alvast in voor een hele dag of een dagdeel! 

Voor de creabea's
Ga aan de slag als een echte kunstenaar bij de leuke vakantiekampen van ARTZUID! Maar eerst ff inspiratie op doen op de beeldenroute! In de mei-, zomer- én herfstvakantie, voor kids vanaf 5 jaar.

Ponykamp (6+)
Ben jij gek op pony's? En wil je het liefst iedere dag op ze rijden, poetsen, versieren & spelletjes met ze doen? Kom dan in de vakanties op ponykamp bij Stichting Waveren! Ervaring is niet nodig!

Actieeeeeeee
Boogschieten, lasergamen, bubbelvoetbal, graffiti spuiten.... je gaat het allemaal doen tijdens het toffe kamp van Up Events! In de mei of zomervakantie kunnen kids van 8 - 13 jaar zich hier uitleven!

Feel the Beat!
Djembe, gitaar, zingen. Kom ook een paar dagen muziek maken met Lucky Beat! Je leert er van alles en vooral ook veel plezier maken samen. Kamp in Nederlands en English. Voor kids 4-15 jaar.  

Freerunningcamp
Kids tussen 7 en 9 jaar leren coole trampoline- en freerunning tricks bij VROG! Ben jij klaar om te rennen, springen, klimmen en coole stunts te doen? Dan is dit kamp perfect voor jou!

Monkey Moves
Ontdek nieuwe sporten van 15 t/m 19 juli met het zomerkamp van Monkey Moves! Voetbal, dansen, volleybal en andere toffe sporten komen allemaal aan bod. Leuk voor kids van 4 t/m 9 jaar. 

4 dagen vol theater
Samen met andere kids uit groep 7 en 8 werk je aan jullie eigen voorstelling tijdens het theaterkamp van AJTS! Hoe gaaf is dat? Het kamp is pas echt compleet als iedereen op de laatste dag komt kijken! 

Trialbike of pony?
Beide kan deze mei- en zomervakantie bij Stal Oostwal! Kies voor een trialbike kamp als je stoere activiteiten wil doen én rijden met zo'n bike. Voor ponyrijden ga je uiteraard voor het ponykamp. 

The Science Camp
Ben je 5-10 jaar en ga je graag op onderzoek uit? Deze zomer leer je de wereld op een andere manier kennen bij The Science Camp! Met toffe thema's die je hersens even goed kraken! 

Sport4Kidz
Bewegen is leuk! Dat weten ze bij Sport4Kidz ook! Zij organiseren hele leuke en sportieve kampen in de vakanties. Zo is er in mei het Zeilfunkamp en in de zomer het Outdoor & Watersportkamp! (6+) 

Op de manege
Bij De Hollandsche Manege kun je mei en zomer doorbrengen met lieve pony's! Lekker knuffelen, verzorgen, spelletjes en theorie lessen doen. Schrijf je snel in, want het gaat hard!

SnowPlanet (5+)
Tijdens de kidsweken zijn kinderen 5 ochtenden achter elkaar minstens 3 uur op de piste te vinden. In de middag, na de lunch, is er tijd voor activiteiten als zwemmen, uitjes en buitenspelletjes. 

Op 't podium! (8+)
Word jij de nieuwe Mees Kees of Minoes? Grijp deze zomer je kans! in de cursus BuitenSpelen leer je in een week alle ins en outs van theater spelen. Met je eindoptreden in het Openluchttheater.

Yogakamp (6+) Yoga, mindfullness, muziek maken en creatief zijn. In de yogakampen van de Kinderyogatuin doe je het allemaal! En veel buiten in de natuur. Jij ook helemaal zen? Ze hebben iedere vakantie kampen!

Summer Camp
Je kind beleeft met Engels voor Bengels een te gekke week, volledig in het Engels. Voor kinderen van 4-12 jaar. Sport, dance, creativiteit en lessen in het Engels. Op diverse locaties in Amsterdam!

SportWays hockey
Alle jonge hockeyers zijn welkom op de dagkampen van SportWays. Uniek en vernieuwend sport-programma waar je nog meer plezier in hockey krijgt én 't beste uit jezelf haalt. Voor 5 t/m 14 jaar. 

Voor jonge kids
Ben jij tussen de 3 en 7 jaar? Dan ga je een te gekke tijd hebben tijdens dit kamp van Toddler Sense, My Little Van Gogh en Mini Professors. Kunst, Gym, Muziek, Science, Dans en FUN!

Ennnnn, zit er iets voor je bij? Op Kidsproof Amsterdam vind je een overzicht van alle kampen!

En we schreven een blog met vakantiekampen met overnachting! Bekijk ze hier.