Help Sinterklaas en doneer speelgoed

28 oktober 2022
Sinterklaas kan wel wat hulp gebruiken om bij alle gezinnen kadootjes te kunnen brengen. Hebben jullie speelgoed dat niet meer gebruikt wordt maar dat nog goed is voor een tweede leven bij een ander kind? Doneer het op één van deze plekken of ruil het!

Sint inzamel actie


Lionsclub Gijs! verzamelt samen met Voedselbanken speelgoed, knuffels, boeken en kleding die schoon zijn en in goede staat verkeren. Zo hebben alle kids een knallende pakjesavond!

Sint Swap


Maak samen van ruilen het nieuwe kopen! Organiseer een Swap Sint ruilmarkt en geef speelgoed een tweede leven. Super voordelig, slim en duurzaam!

Sint voor Ieder1


De pakhuismedewerkers van Stichting Sintvoorieder1 stellen een cadeaupakket samen, schrijven met aandacht een gedicht en pakken met heel veel liefde de cadeautjes en het snoepgoed in. 

Speelgoedbank Amsterdam


De Speelgoedbank zamelt speelgoed in, nieuw en tweedehands, om dit te geven aan kinderen in en rond Amsterdam die opgroeien in armoede.

Kringloopwinkel Rataplan


Bij Rataplan vind je alleen maar spullen die heel, schoon en bruikbaar zijn! Breng hier je speelgoed heen en geef andere kinderen de kans er nog eens van te genieten!

Grote Recycle Feest in de Hallen


2 dagen vol recycle inspiratie! Hier vind je prachtig speelgoed voor je kids én help je de wereld verduurzamen. Kom ook en zorg voor een groene pakjesavond!


Op zoek naar alle sintactiviteiten, check onze Uitagenda. Naar de website