12x clubjes, workshops en voorstellingen in januari

10 januari 2023
Weet jij al wat je na schooltijd doet? Lees snel onze tips voor (sport)clubjes, workshops en must see voorstellingen in januari!

Workshop Ninja-skills (7-10 jr)

Stromen als water, exploderen als vuur en oplossen in het niets... leer alle echte skills tijdens de Ninja cursus bij OCCII. Krijg in 6 weken superkrachten als een shape-shifting Ninja! Start op 17 januari. In Engels & Nederlands.

Schermpjes open!

Kom programmeren, coderen en van alles leren over het computervak! Bij Logiscool leren kinderen in 15 lessen de ins en out van de digitale wereld. Ga aan de slag en ontwikkel je vaardigheden in verschillende cursussen!

Toffe musicallessen

Gek op zingen, dansen, acteren en veel plezier hebben? Geef je kind nu op voor een proefles in februari van Telekids Musicalschool en zie hem/haar in juni stralen in een échte theaterproductie.

Cursus De planeet aarde

Dit is zo'n coole cursus voor echte mini-wetenschappers. Onderzoek 10 weken lang de Oerknal, Melkweg, Maan, eb en vloed en nog veel meer bij HEMLAB! Voor onderzoekers van 7 tot 12 jaar.

Fitness voor kids

Little Star Fitness zorgt ervoor dat kids lekker in beweging blijven. De sporten zijn speciaal ontworpen voor kids tussen de 2-12 jaar zoals: cheerleaden, dansen, luchtacrobatiek, circus en meer!

Clubje voor kleine aapies

Elk seizoen komen 11 super leuke en verschillende sporten aan bod. Elke les begint met een apeleuke warming-up dansje. Voor alle apekoppen van 1,5 jaar t/m 9 jaar. Sport mee bij Monkey Moves. Probeer een gratis proefles.

Amsterdam Parkwest

Dans en theater komen samen in de lessen van Parkwest. Beginners en gevorderden worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Samen wordt er toegewerkt naar een spetterende show! Doe mee met een gratis proefles.

Nog meer clubjes

Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen, muziekles, maar ook zangles, rugby, musicalles, een circusschool, knutselclubjes & nog veel meer vind je op onze themapagina 'Clubjes'! Bekijk alle naschoolse activiteiten. 

Leuke januari uitjes!

Erik of het klein insectenboek

Het klassieke verhaal in een nieuw jasje bij ITA Amsterdam! Ontmoet op 21 en 22 januari een hiphophommel en bekakte wespen in een wonderlijke wereld waar insecten verdacht veel op mensen lijken!

Op naar de zon

Het is nog koud, maar de zon in Museum JAN schijnt in de kleurrijke schilderijen. Dat kan jij vast ook! Welke kleur zijn jouw wolken? Gebruik je fantasie en maak 22 januari je eigen landschapsschilderij.

Première van Poppenkast (5+)

De poppenkast van familie Rozenwater trekt door stad en land. Maar het publiek blijft weg en de poppen doen waar ze zin in hebben. Stoppen nu hun verhalen? Leuke voorstelling van De Toneelmakerij op 14 en 15 januari.

This is not a circus 2023

Op 12 t/m 15 januari staat het Bellevue Theater letterlijk op zijn kop tijdens dit leuke festival. Jongleren met cirkelzagen, acrobatiek en de coolste mind tricks door illusionisten. Geniet mee met het gezin!

De waanzinnige boomhut

Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog en zit vol met gekke uitvindingen. Maar waar is Meneer Grootneus gebleven? Kom op 21 januari kijken in het DeLaMar Theater! 7+

Naar alle uitjes in januari

Weten wat er nog meer te doen is in januari in Amsterdam? In onze Uitagenda vind je alle uitjes per dag. Leuke voorstellingen, workshops, buitenuitjes, actieve uitjes en nog veel meer uitjes!


En op onze themapagina 'Clubjes' vind je er nog veeeeel meer fijne naschoolse activiteiten! Naar de website