18 Tips voor Kinderfeestjes en naschoolse activiteiten

9 januari 2024
Is je koter binnenkort jarig of net jarig geweest? En moet er een feestje georganiseerd worden? We hebben weer fijne tips verzameld. Ook voor leuke na-schoolse activiteiten. Zeker even doorheen struinen. Veel inspiratie gewenst!

Fijne lessen

Theaterlessen voor kids

Deze maand start Plein Theater met een nieuwe reeks jeugdtheaterlessen voor 8 t/m 11 jaar. In 15 lessen werken kinderen toe naar een eindpresentatie in de theaterzaal. Leer theatermaken en prikkel de fantasie! En dan shinen natuurlijk. Reserveer snel een proefles.

Shorts! een filmpje maken

Fun, verdriet, dromen, vriendschap. In de workshopreeks Shorts! maak je je eigen filmpje. Kinderen gaan met de crew van het Kidskunstlaboratorium van OCCII de buurt in, acteren ook zelf en maken daarvan steeds korte filmpjes. Lol verzekerd!

Clubje voor actieve aapies

Laat je kind kennis maken met verschillende sporten bij Monkey Moves. Elk seizoen komen de 11 populairste aan bod. De les begint met een apeleuke warming-up dansje. Voor alle apekoppen van 1,5 t/m 9 jaar en op diverse locaties.

Maakplaats

Ken je Maakplaats in de OBA? Dé locatie om je creativiteit en digitale vaardigheden te ontplooien. Leer robots bouwen, lasersnijden, coderen en meer. Meerdere keren per week in diverse OBA vestigingen en veel zijn GRATIS!

FUN bij The Little Gym

Bij The Little Gym komen babies, peuters, kleuters en kinderen helemaal tot bloei. Door middel van bewegen, muziek, leren en lachen wordt hun ontwikkeling en zelfvertrouwen gestimuleerd. Al voor kids vanaf 4 mnd.

Zwemschool Vogel

Nieuw: deze zwemschool op diverse locaties! 7 dagen per week worden hier ABC Zwemlessen georganiseerd in kleine groepjes. De lessen zijn flexibel, er is aandacht voor ieder kind en ouders kunnen de ontwikkeling volgen.

Muzieklab voor kleuters

Komt jouw kleuter mee reizen over de wereld? OCCII heeft een muzikale reis in petto. Samen vlieg je alle grenzen over en ontdekt de muziek en dans van Afrika, Perzië en meer. En de laatste keer mogen de verzorgers meedoen!

Voor alle Little Star(s)

Sporten, cheerleaden, dansen, circus en meer....het programma van Little Star Fitness zit boordevol activiteiten die goed zijn voor de ontwikkeling én leuk zijn! Speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 2-12 jaar. Lessen zijn in het Engels.
 

Kinderkookschool

Na schooltijd of in de vakanties aan de bak? Bij Kinderkookschool Sterk in eten staan de kruiden en groenten uit eigen tuin klaar voor gebruik! Kinderen vanaf 7 jaar leggen hier de culinaire basis voor de rest van hun leven. Echt leuk!

Zwemles zonder wachtlijst

Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren baby's en kinderen t/m 6 jaar zelfstandig in het water te zijn. Ook zijn er Fast Track zwemcursussen, vanaf 2 jaar, waarmee ze het A & B diploma kunnen halen. Zonder wachtlijst!

Toffe kinderfeestjes


Bowlen, lasergamen, minigolf

Een feestje bij Aloha betekent een hele middag plezier! Durven jullie de strijd aan in de lasergame-arena, werpen jullie alle kegels om of gaan jullie liever Glow in the dark Minigolfen? En heerlijk feestje met een vrolijke kidsbox en kidsproof korting!

Actieve kinderfeestjes (6+)

Bij UP Events Kids kun je allerlei soorten feestjes boeken! Kies uit één van de pakketten en bepaal je activiteit(en). De opties zijn bijvoorbeeld Bubbelbal, Arcade hal, Archery Tag of Lasergamen. Inclusief chips, limonade en gratis parkeren!

Feestje in het Fun Center

Op zoek naar een feestje waar de kids zich 1.5 uur lang kunnen uitleven? Bij Fun Center Amstelveen kunnen ze onbeperkt jumpen, lasergamen of gamen op het grote scherm. Er is zelfs karaoke mogelijk. Na afloop wordt er gesnackt!
Meer weten? ?

Graffiti kinderfeestje

Spuitbussen in de aanslag! Tijdens dit feestje gaan jullie aan de slag met graffiti. Een echte artiest van Graffitifun geeft je uitleg en tips. Daarna gaat iedereen aan de slag met zijn eigen graffiti paneel. En natuurlijk gaat deze mee naar huis.

Feestje bij Move Amsterdam

Bij Move Amsterdam kan de jarige kiezen uit 3 feestjes rondom 'beweging'. Lekker racen in de simulator, een eco-auto maken en pimpen of liever de Mobility Experience bezoeken? Doe de opdrachten en leer over mobiliteit!

Wereldse verjaardag

Je verjaardag internationaal vieren? In het Wereldmuseum ontdek je wereldwijde tradities. Speur mee naar de verloren cadeaus, maak een piñata of bak Surinaamse koekjes. Tijdens elk feestje staat er een ander thema centraal!

Funzone: Springen en spelen

FunZone is een paradijs voor kinderen! In alle hoeken en gaten vind je hier leuke attracties en spellen. Glij, klim en kauter met je vrienden in het speelparadijs! Er zijn verschillende arrangementen mogelijk om je feestje uit te breiden.

Kinderkookfeestje

Klaar om de lekkerste dingen te koken? Leer samen de fijne kneepjes van het vak bij Kookstudio Tompouce. Er zijn verschillende feestjes mogelijk. Van sushi tot pizza en cupcakes. In no time leer je je eigen verjaardagstaart te bakken!Nog meer inspiratie nodig? Klik op de roze button voor nog meer feestjes Naar de website