4x varen met het gezin

27 april 2021
Amsterdam ook is ontdekken vanaf het water? Huur zelf een bootje en vaar over de Amsterdamse grachten, of geniet van een privétour onder begeleiding van een vriendelijke en ervaren kapitein. Er is genoeg keus! Daarom hebben wij 4 bootjesverhuurder voor jou op een rijtje gezet!
Boats4rent

Boats4rent

Bij Boats4rent kun je zelf door de stad varen met je eigen gezin. Je kunt een route van Boats4rent uitkiezen of zelf bedenken waar je heen vaart. Idee: neem zelf lekker eten en drinken mee, voor een lekkere picknick op het water!
Boats4rent

Mokum Bootverhuur

Mokum Bootverhuur verhuurt sloepen op 7 locaties in Amsterdam. Altijd wel één bij jou in de buurt! Vaar over de mooie Amsterdamse grachten en geniet van het uitzicht. Tof uitje voor het gezin!
Mokum Bootverhuur

Eboats

Liever een tour voor jou en jouw familie onder begeleiding van een ervaren kapitein? Dan moet je bij Eboats zijn! Met je warme choco in de hand kijk je door de panoramische ramen naar buiten. Voor de stoere piraatjes zijn er attributen aan boord! Er zijn meerdere pickup locaties.
Eboats

Boaty

Een ontspannen boottochtje over de Amsterdamse grachten kan bij Boaty. Je gaat zelf varen op één van de elektrische fluisterbootjes. Kies een leuke route uit, en varen maar!
Boaty