icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Het AmstelparkTerug naar het overzicht

Kom mee in de Amsteltrein, doe een rondje op de midgetgolfbaan of verdwaal in het doolhof!
De combinatie van natuur, cultuur, kunst en recreatie maakt van dit park een unieke publiekstrekker met tussen de 800.000 en één miljoen bezoekers per jaar. De kinderboerderij en speeltuin, het treintje en diverse horecagelegenheden geven volop gelegenheid tot recreëren.

Het Bastion staat naast de kinderboerderij. Kinderen kunnen hier een stukje varen in 'botsbootjes', een rondje met een miniscooter rijden of graven met een graafmachine. Hier is ook een cafetaria waar na afloop een lekker ijsje, een hapje of een drankje kan kopen. Bij slecht weer is het Bastion gesloten.

De hoofdingang ligt aan de Europaboulevard tegenover de A.J. Ernststraat (scootmobieltoegankelijk) en het park wordt begrensd door de Europaboulevard, De Borcht, de Amstel en de A10 Ringweg-Zuid. 
Andere ingangen zijn: 
  • de rode brug
  • De Borcht (scootmobieltoegankelijk)
  • bij de Amstel nabij de Rozenoordbrug
  • PARK
Lekker naar het park? Kijk dan eerst op de website!

Tip: lekker uit eten met de kids? Kijk op de Uiteten pagina voor kindvriendelijke restaurants.

Amstelpark

Arent Jan Ernststraat 1
1083 HZ Amsterdam
Openingstijden Dagelijks geopend van 8.00 uur tot een half uur vóór zonsondergang. Prijs Vrij toegankelijk, zie toegangstijden Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo 2021

Hallo 2021

Nu alle feestdagen voorbij zijn en we nog steeds in lockdown zitten, blijven we voorlopig nog even thuis. Gelukkig zijn er online heel veel leuke tips om te doen en kunnen we ook naar hartelust wandelen.
Kijk snel wat wel kan!

Naar de tips