Het AmstelparkTerug naar het overzicht

Kom mee in de Amsteltrein, doe een rondje op de midgetgolfbaan of verdwaal in het doolhof!
De combinatie van natuur, cultuur, kunst en recreatie maakt van dit park een unieke publiekstrekker met tussen de 800.000 en één miljoen bezoekers per jaar. De kinderboerderij en speeltuin, het treintje en diverse horecagelegenheden geven volop gelegenheid tot recreëren.

Het Bastion staat naast de kinderboerderij. Kinderen kunnen hier een stukje varen in 'botsbootjes', een rondje met een miniscooter rijden of graven met een graafmachine. Hier is ook een cafetaria waar na afloop een lekker ijsje, een hapje of een drankje kan kopen. Bij slecht weer is het Bastion gesloten.

De hoofdingang ligt aan de Europaboulevard tegenover de A.J. Ernststraat (scootmobieltoegankelijk) en het park wordt begrensd door de Europaboulevard, De Borcht, de Amstel en de A10 Ringweg-Zuid. 
Andere ingangen zijn: 
  • de rode brug
  • De Borcht (scootmobieltoegankelijk)
  • bij de Amstel nabij de Rozenoordbrug
  • PARK
Lekker naar het park? Kijk dan eerst op de website!

Tip: lekker uit eten met de kids? Kijk op de Uiteten pagina voor kindvriendelijke restaurants.

Amstelpark

Arent Jan Ernststraat 1
1083 HZ Amsterdam
Openingstijden Dagelijks geopend van 8.00 uur tot een half uur vóór zonsondergang. Prijs Vrij toegankelijk, zie toegangstijden Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Amsterdam!

Naar de kinderfeestjes!