• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Het SloterparkbadTerug naar het overzicht

Zwem in één van Nederlands grootste zwemaccommodaties en ontdek de verschillende baden!
Het zwembad beschikt over verschillende bassins, zoals een doelgroepenbad, een 50-meter wedstrijdbad, een springbassin en een recreatiebad.

De faciliteiten
recreatiebad kan iedereen zich vermaken met een glijbaan van 58 meter lang, een stroomversnelling, bubbelbad, massagestralen, stoomcabines en kruidenbaden. Ook beschikt het recreatiebad over een peuterbad voor de kleintjes.

Het springbassin is maar liefst 5 meter diep! Er zijn twee springplanken van 1 meter en twee springplanken van 3 meter hoog. Ook is er een duiktoren met springniveau's van 3, 5, 7,5 en 10 meter.

Het buitenterrein ligt aan de Sloterplas, en is een echt natuurbad. Op dit terrein vind je ook een speeltuin (Het land van Haak) met veel speelelementen, een grote ligweide en twee eilanden. Zie ook de avonturenbaai...

Baby- en peuterzwemmen
Tijdens de Liz & Wes Spetterles worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes stap voor stap vertrouwd gemaakt met water en zetten ze de eerste stappen in het watervrij worden. 

Zwemlessen
Zwemlessen in het Sloterparkbad is een leuk zwemlesavontuur samen met Zed en Sop. Aanmelden voor de zwemlessen kan aan de receptie van het bad of online. 

Klik voor meer informatie op de paarse button hieronder!

Tip: volg Kidsproof Amsterdam ook op Instagram!

Sloterparkbad

President Allendelaan 3
1064 GW Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Vanaf 3 jaar €5,55
Baby- en peuterzwemmen: €8,10
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Amsterdam. We hebben een bomvolle uitagenda met activiteiten en gezinsuitjes. Kijk snel!

Check de leukste tips!