Black Cat TheatreTerug naar het overzicht

Theater voor kinderen vanaf 1 t/m 6 jaar. Speelse, beeldende en muzikale voorstellingen.
Black Cat Theatre maakt en speelt voorstellingen voor kinderen vanaf 8 maanden tot en met 6 jaar. Het theater is gelegen in Amsterdam West, vlak achter het westerpark. De theaterzaal heeft een capaciteit van ongeveer 60 mensen. Daarnaast is er een foyer met een grote speelruimte met duurzaam speelgoed, een bar en diverse zitjes om wat te eten of te drinken voor en na de voorstelling.

Met (live) muziek en beelden spelen de voorstellingen in op de fantasiewereld van de kinderen. Ogenschijnlijk alledaagse objecten worden omgetoverd tot iets magisch. De voorstellingen laten de kinderen het allermooiste zien van wat er in de wereld bestaat: die van hun eigen verbeelding. Taal is in de voorstellingen van ondergeschikt belang.

De voorstellingen duren ongeveer 30 minuten en daarna wordt het publiek uitgenodigd op het toneel, om samen met de acteur(s)/muzikant te spelen. Kaarten kosten tussen de 9.50 en 11.50 euro. Parkeren voor de deur is gratis in het weekend en doordeweeks 10 ct/ uur.

Benieuwd naar het programma? Klik op de roze button voor meer informatie.

Combineren met eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Black Cat Theatre

Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Amsterdam!

Naar de kinderfeestjes!