• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Black Cat TheatreTerug naar het overzicht

Theater voor kinderen vanaf 1 t/m 6 jaar. Speelse, beeldende en muzikale voorstellingen.
Black Cat Theatre maakt en speelt voorstellingen voor kinderen vanaf 8 maanden tot en met 6 jaar. Het theater is gelegen in Amsterdam West, vlak achter het Westerpark. De theaterzaal heeft een capaciteit van ongeveer 60 bezoekers. Daarnaast is er een foyer met een grote speelruimte met duurzaam speelgoed, een bar en diverse zitjes waar je voor en na de voorstelling iets kunt eten of drinken.

Met (live) muziek en beelden spelen de voorstellingen in op de fantasiewereld van kinderen. Ogenschijnlijk alledaagse objecten worden omgetoverd tot iets magisch. De voorstellingen laten kinderen het allermooiste zien van wat er in de wereld bestaat: hun eigen verbeelding. Taal is in de voorstellingen van ondergeschikt belang.

De voorstellingen duren ongeveer 30 minuten, waarna het publiek wordt uitgenodigd op het toneel, om samen met de acteur(s)/muzikant te spelen. Kaarten kosten 11.50 euro. Parkeren voor de deur is gratis in het weekend en doordeweeks 2,80 euro/uur.

Benieuwd naar het programma? Klik op de roze button voor meer informatie.

Combineren met eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Black Cat Theatre

Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen