Black Cat TheatreTerug naar het overzicht

Theater voor kinderen vanaf 1 jaar. Speelse, beeldende en muzikale voorstellingen.
Black Cat Theatre maakt en speelt voorstellingen voor kinderen vanaf 8 maanden tot en met 6 jaar. Het theater is gelegen in Amsterdam West, vlak achter het westerpark. De theaterzaal heeft een capaciteit van ongeveer 60 mensen. Daarnaast is er een foyer met een grote speelruimte met duurzaam speelgoed, een bar en diverse zitjes om wat te eten of te drinken voor en na de voorstelling.

Met (live) muziek en beelden spelen de voorstellingen in op de fantasiewereld van de kinderen. Ogenschijnlijk alledaagse objecten worden omgetoverd tot iets magisch. De voorstellingen laten de kinderen het allermooiste zien van wat er in de wereld bestaat: die van hun eigen verbeelding. Taal is in de voorstellingen van ondergeschikt belang.

De voorstellingen duren ongeveer 30 minuten en daarna wordt het publiek uitgenodigd op het toneel, om samen met de acteur(s)/muzikant te spelen. Kaarten kosten tussen de 9.50 en 11.50 euro. Parkeren voor de deur is gratis in het weekend en doordeweeks 10 ct/ uur.

Benieuwd naar het programma? Klik op de roze button voor meer informatie.

Combineren met eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Black Cat Theatre

Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Tusesn de €9,50 en €11,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit in juni

Er op uit in juni

Juni vinden we altijd zo'n fijne maand. Met vaak mooier weer en vrij dagen, zoals Pinksteren. Dus lekker naar buiten en eropuit! Check snel onze uitagenda met alle uitjes in juni.......

Naar de tips!