Black Cat TheatreTerug naar het overzicht

Theater voor kinderen vanaf 1 jaar. Speelse, beeldende en muzikale voorstellingen.
Black Cat Theatre maakt en speelt voorstellingen voor kinderen vanaf 8 maanden tot en met 6 jaar. Het theater is gelegen in Amsterdam West, vlak achter het westerpark. De theaterzaal heeft een capaciteit van ongeveer 60 mensen. Daarnaast is er een foyer met een grote speelruimte met duurzaam speelgoed, een bar en diverse zitjes om wat te eten of te drinken voor en na de voorstelling.

Met (live) muziek en beelden spelen de voorstellingen in op de fantasiewereld van de kinderen. Ogenschijnlijk alledaagse objecten worden omgetoverd tot iets magisch. De voorstellingen laten de kinderen het allermooiste zien van wat er in de wereld bestaat: die van hun eigen verbeelding. Taal is in de voorstellingen van ondergeschikt belang.

De voorstellingen duren ongeveer 30 minuten en daarna wordt het publiek uitgenodigd op het toneel, om samen met de acteur(s)/muzikant te spelen. Kaarten kosten tussen de 9.50 en 11.50 euro. Parkeren voor de deur is gratis in het weekend en doordeweeks 10 ct/ uur.

Benieuwd naar het programma? Klik op de roze button voor meer informatie.

Combineren met eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Black Cat Theatre

Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam
Openingstijden Zie websitee Prijs Tusesn de €9,50 en €11,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Hallo 2022

Hallo 2022

Nu alle feestdagen voorbij zijn en we nog steeds in lockdown zitten en het kerstvakantie is, blijven we voorlopig nog even thuis. Gelukkig zijn er online heel veel leuke tips om te doen en kunnen we ook naar hartelust wandelen.
Kijk snel wat wel kan!

Naar de tips