• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zit de zee in jouw genen?Terug naar het overzicht

Kom naar Het Scheepvaartmuseum en zie hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald.
Het Scheepvaartmuseum is een van de leukste musea voor kinderen. Hier ontdek je hoe water werelden verbindt. In allerlei prikkelende en interactieve tentoonstellingen ontdek je 500 jaar maritieme geschiedenis.

De sfeervolle en leuke tentoonstellingen tonen het beste uit de enorme collectie van het museum. Het Scheepvaartmuseum biedt een compleet dagje uit voor families met kinderen. Beleef bijvoorbeeld Het verhaal van de Walvis, doe de junior audiotour of bezoek het VOC-schip Amsterdam. De allerkleinsten kunnen komen spelen en ontdekken bij Duiker Doris (2+)! En vergeet ook niet om een blik te werpen op de Koningssloep!

Elke schoolvakantie staan er allerlei extra activiteiten op het programma. Kom lekker tekenen op het Open Plein, doe een interactieve speurtocht door het hele museum, of doe mee aan het peuterprogramma!

Als je op de roze button klikt, kom je gelijk op de website van Het Scheepvaartmuseum.

Ook leuk: zowel in de museumwinkel als in het restaurant is een speciaal hoekje voor kinderen.

Het Scheepvaartmuseum

Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam
Openingstijden Het museum en de museumwinkel zijn 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Prijs Zie website voor de actuele prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen