• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Jumpsquare AmsterdamTerug naar het overzicht

Jumpen, rennen en vliegen bij dit grote trampoline park met Ninja Course en dodgeball-veld!
Is jouw kind ook zo slecht in stilzitten? Dan is Jumpsquare de plek! Jumpen is dé ideale activiteit voor iedereen die fun, sport en spanning wil combineren.

Voel je gewichtloos en vrij op de trampolines, ga het duel aan in de Dogeball arena of maak je eerste backflip. Ga los op ruim 400m² aaneengesloten trampolines, spring tegen de muren omhoog bij de Walk Wall of maak vette dunks bij de Slam Dunk. Sommige Jumpsquare locaties hebben zelfs interactieve en Virtual Reality Jump Games!

Mini-jump voor de allerkleinsten

Kan jouw kind niet wacht tot de zesjarige leeftijd en eíndelijk mag gaan Jumpen? Psst… dan heeft Jumpsquare iets leuks: Mini Jump! Tijdens de Mini Jump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor alle kids van 2 t/m 5. Samen met ouders of begeleiders kunnen kinderen dan springen, rollen en vallen zonder dat de grote jumpers in de weg staan.

Disco Jump

Zin in een vet avondje uit? Dan zit je bij Jumpsquare goed! Elke woensdag, vrijdag en zaterdag is het tijd voor Disco Jump. Dan gaan de zaallampen uit, discolampen aan en kun je los gaan op de vetste beats. En tussen het jumpen door kunnen jullie lekker samen chillen bij Thirty Six Bistro.

Op vrijdag en zaterdag tussen 19:00 – 21:00 uur je gebruik maken van de Disco Jump Special. Deze bestaat uit 120 minuten jumpen en een lekker drankje voor na het jumpen. En dat voor maar 20 euro!

Liever een kinderfeestje vieren? Dat kan ook! Tijden de Disco Jump uren kun je ook een Disco Jump party boeken! Of wil je kind goed leren jumpen? Bekijk dan ook eens de lessen van JumpScool.

Klik op de roze button voor meer informatie en boek gauw een jumpsessie in voor een lekkere actieve dag!

Jumpsquare Amsterdam

Daniël Goedkoopstraat 1
1096 BD Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen