Verjaardagsfeestjes: muziek & dans in Amsterdam
Muziek, dans & circusfeestjes

Verjaardagsfeestjes: muziek & dans in Amsterdam

Leuke muziekfeestjes, dansfeestjes, en circusfeestjes in Amsterdam.

Een feestje waarbij kinderen leren dansen, circustrucjes leren of muziek gaan maken. Of kies voor een discofeestje als knalfuif!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 29 resultaten
Pagina: 1
totaal 29 resultaten
Pagina: 1

Leuke muziekfeestjes in de regio Amsterdam

Het wordt pas echt een feestje als er muziek is! Heb jij een muzikale jarige thuis? Vier dan één van deze muziekfeestjes in de omgeving van [3 plaatsnamen! Denk aan een discofeestje, een dj feestje, een feestje waar je een instrument leert spelen, een muziekworkshop als feestje, een cd opnemen als kinderfeestje en meer muziekpartijtjes.

Dansen als verjaardagsfeestje in en om Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Tijd voor een verjaardagsdansje! Bij deze leuke dansfeestjes in de omgeving van Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam gaan de voetjes van de vloer. De danslerares komt bij je thuis of je gaat met z'n allen naar de dansstudio. Volg een dansworkshop als kinderfeestje en leer de coolste dansmoves of studeer een flashmob in.

Vrolijke circusfeestjes in de regio Amsterdam

Gieren van het lachen om die leuke clown of indrukwekkende trucjes op de eenwieler. Zoek je leuke circusfeestjes voor kinderen in de regio Amsterdam? Vier een verjaardagsfeestje in het circus, nodig een clown thuis uit of volg circusles en leer circustrucjes.