Carnavalsoptochten rondom Apeldoorn en Deventer

10 februari 2020
Naar het zuiden voor carnaval? Nee joh! In onze omgeving hebben we genoeg leuke carnavalsoptochten. Klaar voor een feestje? We hebben de optochten voor je op een rijtje gezet.
Alaaf! Een overzicht van de carnavalsoptochten

Voorst
Wist je dat er ook avondoptochten bestaan? In Voorst bijvoorbeeld! Alle carnavalswagens worden verlicht en zo gaan ze door de straten van Voorst. Carnaval krijgt zo een heel magisch tintje!

Wilp
De grootste carnavalsoptocht van de Stedendriehoek bekijk je in Wilp! Vanaf de Kneuterstraat in Wilp gaat de optocht uiteindelijk naar Broekersgat (Wilp-Achterhoek). De hele route bekijk je via de groene link!

Klarenbeek
Ook in Klarenbeek weten ze elk jaar een leuk carnavalsfeestje te bouwen! Op vrijdag is er Kindercarnaval en op zaterdag de optocht. En idem dito, de route vind je via de groene link!

Vaassen
In Vaassen hebben ze behalve een toffe carnavalsoptocht ook nog een carnavalsfeest speciaal voor kinderen. Dit jaar komen Jeroen's Jeugdshow, de Balloon Saloon en Het Feestteam feesten met de kids! 

Eerbeek
Ook door Dwarsliggersdorp (Eerbeek) trekt een feestelijke optocht van prachtige carnavalswagens. Vooral lekker blijven springen en dansen, dan voel je de kou ook niet!

En wil je helemaal in stijl naar de optocht? Check dan het overzicht met alle schminkvoorbeelden!