Bij Jansen en Jansen

23 februari 2018
Het blijft één van onze favoriete plekjes om neer te strijken met ons gezin, Bij Jansen en Jansen in Gorssel. Heerlijk eten, alleen de koekjes bij de koffie zijn al om je vingers bij af te likken, een prachtig plekje in het bos, een (gratis) binnenspeeltuin en personeel dat ervoor zorgt dat iedereen geniet!
Mijn man zegt als we samen een heerlijke lunch zitten weg te happen "dit wil je als ouder hé!". Precies, dat is het! Zo vaak komt het met drie kleintjes niet voor dat je én de kinderen om je heen hebt én echt kunt genieten van het lekkers dat voor je op je bord ligt! Misschien is dat wel wat ons zo trekt aan Restaurant Bij Jansen en Jansen in Gorssel. 

Voordat we gaan lunchen zijn we eerst even het bos ingelopen en dan is die open haard een letterlijk warm welkom als je het restaurant binnenkomt. En je moet het even weten, maar achter het restaurant is een enorm indoor speeltoestel. Formaat binnenspeeltuin, dus ja, je hebt je handen echt even vrij!



Terwijl de kinderen zich uitleven tussen de ballen, op de trampoline, het klimparcours en de glijbanen kletsen wij de week even door! We kiezen twee keer het twaalf uurtje van de lunchkaart en voor de kinderen poffertjes, daar is het wel weer voor. 



De lunch eten we in de hal waar het speeltoestel staat, met onze twee mini's een veilig gevoel. De vorige keer hebben we hier gedineerd en in het naastgelegen restaurant gezeten. Het personeel laat het aan de gasten waar je wilt eten! Dat diner is trouwens net als de lunch een enorme aanrader! Er wordt hier overduidelijk gekookt met heel veel passie voor goed eten!



Wil je alleen een bakje koffie komen doen? Goed idee, alleen al voor het huisgemaakte koekje dat je erbij krijgt! Maar ook omdat je kinderen hier gewoon gratis, je leest het goed, gewoon gratis in de binnenspeeltuin kunnen spelen! Perfect plekje dus om te kennen als je eens even een boek wilt lezen of nog wat achterstallig werk moet wegwerken!