Yes, onze nieuwe Hotspots gids is uit!

21 juli 2020
Whoop whoop, onze nieuwe gids met meer dan 25 hotspots in de regio is uit! Je vindt hem bij de VVV's, accomodaties en leuke hotspots in en om Apeldoorn, Deventer en de Veluwe. Scoor dus snel dit leuke bewaarexemplaar! Kan je niet zolang wachten? Check dan alvast hier een aantal van onze favoriete hotspots!
Als moeder van een dochter van 7 en een zoon van 4 ben ik altijd op zoek naar leuke plekjes om met mijn kinderen naar toe te gaan. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en hou op Kidsproof.nl alle toffe plekjes bij die ik ontdek in regio Apeldoorn-Deventer.

Museum ontdekken, de natuur in, klimmen en klauteren in een (binnen)speeltuin, uren met dieren knuffelen en lekker smullen in een leuk eettentje. Wij zijn er gek op!We hebben de Hotspots gids verdeeld in 5 categorieën:
- Voor dierenvriendjes
- Smikkelen & Smullen
- Voor energiebommetjes
- Culturele uitjes
- De natuur in

Ik hoop dat jullie deze hotspots net zo leuk vinden als wij. Veel plezier!

Lieve groetjes,
Patricia

PS. Je vindt hier ook een overzicht van de lekkerste ijssalons!