Uitjes in Apeldoorn, Deventer en de Veluwe!
Eropuit

Uitjes in Apeldoorn, Deventer en de Veluwe!

Alle leuke uitjes voor kinderen in en om Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Veluwe! Musea, (indoor)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer. Ook parken en bossen, blotevoetenpaden, strandjes, speelplekken en nog veel meer gezinsuitjes. Je hoeft je echt nóóit meer te vervelen...

Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 322 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 322 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Apeldoorn-Deventer!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe? Er zijn in de regio Apeldoorn-Deventer véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

Op Kidsproof Apeldoorn-Deventer vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Apeldoorn-Deventer te beleven.