7x leuke tips voor Pasen in en om Apeldoorn, Deventer en Zutphen

7 april 2025
Eén ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei. Het is alweer bijna Pasen! Hebben jullie al plannen voor het extra lange weekend? We hebben de leukste paastips voor je op een rijtje gezet.
Samen eropuit met Pasen!

Mees Kees gaat op kamp (8+)

Als Mees Kees met de klas op kamp gaat, geeft mevrouw Dreus een dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Kees weet er natuurlijk tóch een toffe werkweek van te maken. Het wordt één groot kampavontuur. Beleef het op maandag 1 april in Theater Orpheus. Met Meet & Greet >>

Mees Kees op Kamp |  Orpheus

Pasen bij Binky

Vier de Pasen met Binky! Doe mee met de paasspeurtocht, kweek je eigen plantje, geef Binky een dikke knuffel en hop mee met de paashaas. Hebben jullie het nieuwe blotevoetenparcours ook al ontdekt? Dat wordt een tof paasweekend!
Kom je ook? >>Paasdagen vol fun

Een gezellige en actieve Pasen? Dan zit je bij Multi Fun Bussloo goed! Kies uit meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. En het hele paasweekend kan je ook lekker smullen van een paasbuffet. Wel even reserveren!
Heel veel fun >>

Paasdagen bij Multi Fun Bussloo

Op zoek naar leuke Paas DIY's en recepten? Je vindt ze hier ?


Filmpje pakken

We hebben ernaar uitgekeken: Kung Fu Panda 4! Het lekker lange paasweekend is hét moment om deze film op het grote doek te gaan kijken. Bij Vue Apeldoorn draait hij dit weekend extra vaak. En nog veel meer familiefilms uiteraard!
Bekijk de filmtijden >>

Kung Fu Panda 4 - Vue Apeldoorn - Pasen

Lentespeurtocht

Yes, de lentespeurtocht van Kasteel Cannenburch is terug! Leuk voor tijdens Pasen én in de meivakantie! Gewapend met een visnetje speur je door het Kasteelpark. Wij deden de speurtocht al eerder en ons oordeel: dikke aanrader!
Speuren naar de lente >>Hier kan je ook terecht

Een aantal van onze favo hotspots zijn ook open met de Pasen. Zo kan je lekker komen spelen bij Monkey Town of spring de paaseitjes er weer vanaf bij Street Jump Apeldoorn. Liever naar het museum? Dan ben je welkom bij bijvoorbeeld Paleis Het Loo, Huis Verwolde (mét leuke paasspeurtiocht) en het Speelgoedmuseum (alleen Tweede Paasdag).

Uitjes met Pasen

Paasvuur

Traditie aan deze kant van het land: de paasvuren! Rondom Apeldoorn en Deventer zijn er een aantal paasvuren waar je een kijkje kunt nemen met de kinderen. Sommige hebben ook een lampiontocht voorafgaande aan het paasvuur!
Hier vind je de paasvuren >>Meer paasuitjes in de buurt

En er zijn zoveel leuke uitjes in het Paasweekend. Wij zetten ze allemaal in de uitagenda! Van speurtochten tot theatervoorstellingen en nog veel meer leuke gezinsuitjes! En er komen nog steeds nieuwe uitjes bij. Dat wordt een vrolijk Pasen!
Uitagenda Pasen >>

Vrolijk Pasen! Naar de website