7x leuke tips voor Pasen in en om Apeldoorn, Deventer en Zutphen

25 maart 2024
Eén ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei. Het is alweer bijna Pasen! Hebben jullie al plannen voor het extra lange weekend? We hebben de leukste paastips voor je op een rijtje gezet.
Samen eropuit met Pasen!

Misfit (9+)

De mega succesvolle Netflixserie en filmhit komt naar theater Orpheus! Op Tweede Paasdag zie je in deze musical hoe 'misfit' Julia meedoet aan een talentenwedstrijd.
Bestel hier je kaartjes >>Pasen bij Binky

Binky is weer terug van vakantie! Tijdens het paasweekend kan je met hem knuffelen, maar ook meedoen aan een een speurtocht, kweek je eigen tomatenplantje, geniet van iets lekkers in de Smulkrul en kom kijken naar de vrolijke educatieshows!
Kom je ook? >>Brandweerman Sam Live (2+)

Beleef een nieuw en vlammend avontuur (2+) met Brandweerman Sam in Theater Orpheus! Extra leuk: je mag verkleed als brandweerman of piraat komen én je ontmoet Brandweerman Sam na afloop in de foyer!
Ga mee op avontuur >>Op zoek naar leuke Paas DIY's en recepten? Je vindt ze hier ?


Filmpje pakken

Bij ons thuis werd er al tijden naar uitgekeken: The Super Mario Bros. movie! Het lekker lange paasweekend is hét moment om de deze film op het grote doek te gaan kijken. Bij Vue Apeldoorn draait hij dit weekend extra vaak!
Bekijk de filmtijden >>

Mario - Vue Apeldoorn - Pasen

Kuikentjesdagen met Pasen

Het Grote Paasevent op De Flierefluiter. Er zijn maar liefst 100 kuikentjes geboren op de Flierefluiter, komen jullie ze bekijken? Op de Paasdagen zijn er namelijk allerlei leuke dingen te doen op de leukste speelboerderij van het Oosten.
Naar alle activiteiten >>Lentespeurtocht

Yes, de lentespeurtocht van Kasteel Cannenburch is terug! Leuk voor tijdens Pasen én in de meivakantie! Gewapend met een visnetje speur je door het Kasteelpark. Wij deden de speurtocht vorig jaar en ons oordeel: dikke aanrader!
Speuren naar de lente >>Paasvuur

Traditie aan deze kant van het land: de paasvuren! Rondom Apeldoorn en Deventer zijn er een aantal paasvuren waar je een kijkje kunt nemen met de kinderen. Sommige hebben ook een lampiontocht voorafgaande aan het paasvuur!
Hier vind je de paasvuren >>Meer paasuitjes in de buurt

En er zijn zoveel leuke uitjes in het Paasweekend. Wij zetten ze allemaal in de uitagenda! Van speurtochten tot theatervoorstellingen en nog veel meer leuke gezinsuitjes! En er komen nog steeds nieuwe uitjes bij. Dat wordt een vrolijk Pasen!
Uitagenda Pasen >>

Vrolijk Pasen! Naar de website