• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Brasserie Op DuurTerug naar het overzicht

In de uiterwaarden van de IJssel een bezoekerscentrum, natuurbad, brasserie en waterspeelplek!
Bijzonder mooi en fijn plekje midden in de Uiterwaarden tussen Olst en Wijhe. Je hebt hier behalve een fijn terras alles voor een goede middag vermaak met het hele gezin. In het infocentrum staan leuke maquettes van de omgeving, educatief en interactief.

Grenzend aan dit infocentrum vind je Brasserie Op Duur. Het uitzicht is heel bijzonder. Als het mooi weer is komen er zwemmers (natuurbad De Lange Kolk) voorbij zwemmen en kinderen kunnen zich uitleven in de naast het terras gelegen waterspeeltuin en drijfbrug.

Ook is dit een fijn plekje om als uitvalsbasis te gebruiken voor een mooie wandeling. De wandelroutes gaan door de Duurse Waarden en variëren van 1,5 kilometer tot 5 kilometer.

Wil je meer weten over Brasserie Op Duur of Infocentrum IJssel? Klik dan op de roze websitebutton.

Zin om een bootje te huren in de regio Apeldoorn Deventer? Dat kan! Lees in onze blog welke leuke mogelijkheden er zijn!

Brasserie Op Duur

Rijksstraatweg 109
8121 SR Den Nul
Openingstijden dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomer op het Paleis

Zomer op het Paleis

Kom spelen in de paleistuin, bezoek de Prinsen- en prinsessendagen, stap het vrolijke hof van het Juniorpaleis binnen, bewonder de tentoonstelling Bloom en nog veel meer leuke activiteiten!

Vier de zomer!