• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Ontbijten met kinderen in Apeldoorn-Deventer
Uit ontbijten

Ontbijten met kinderen in Apeldoorn-Deventer

Leuke ontbijtcafés en kindvriendelijke ontbijtplekken in Apeldoorn-Deventer. Trakteer jezelf en de kinderen op een verwenontbijt met croissants, verse sapjes en dampende koffie.

Kom je ook onbijten met kinderen in Apeldoorn-Deventer?

Filteropties

Locatie
totaal 20 resultaten
Pagina: 1

Volg Kidsproof Apeldoorn-Deventer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 20 resultaten
Pagina: 1

Ontbijten met kinderen in de regio Apeldoorn-Deventer?

Er zijn een heleboel fijne plekken waar je buiten de deur kunt ontbijten met kinderen in Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo. Kies voor een leuk café, kindercafé, restaurant of brasserie en trakeer het gezin op een verwenontbijt met croissants, verse sap en koffie.

Ontbijtplekken en kindercafés in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

Ken jij alle ontbijt hotspots in de buurt al? Op Kidsproof Apeldoorn-Deventer vind je alle fijne adressen waar je uit ontbijten kunt met kinderen. Ga voor een café met een lekker kinderontbijt menu of een restaurant met speelhoek. Tip: deze plekken zijn ook heerlijk om te ontbijten met je baby, peuter of kleuter.

Brunchen met kinderen in de regio Apeldoorn-Deventer

Liever uitslapen? Op veel van deze ontbijtplekken kun je ook heerlijk brunchen met kinderen. Bekijk hier alle kindvriendelijke brunchplekken in Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo.