Buurttuin KVTerug naar het overzicht

Speeltuin Kindervreugd in de wijk Voorstad in Deventer. Spelen en spelletjes lenen in de speel-o-theek!
Aan de Smyrnastraat, in de wijk Voorstad Centrum, vind je de speeltuin Kindervreugd. Een plek tussen grote, oude bomen waar kids zich even helemaal kunnen uitleven op wipkippen, schommels, glijbanen en draaitoestellen. De ondergrond van deze speeltuin is grotendeels van zand.

Ook leuk, deze speeltuin heeft ook een Speel-o-theek, Het Speelhoekje. Hier kun je speelgoed, spelletjes en puzzels lenen, maar ook veel rollend speelgoed om mee te spelen in de speeltuin! De Speel-o-theek is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 14:00 - 16:00 uur en op woensdag van 19:00 - 20:00 uur.

Wil je meer weten over deze speeltuin in Deventer? Klik dan op de roze websitebutton!

Ook leuk, een keer naar een speeltuin in de natuur! Kijk bijvoorbeeld eens in de speeltuin in het Borgelerpark of de speeltuin in het Zandweteringpark!

Buurttuin KV

Smyrnastraat 1
Deventer
Openingstijden Altijd geopend! Prijs Gratis. Deze speeltuin is wel op zoek naar nieuwe leden om het onderhoud te bekostigen! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen