Erve BrooksTerug naar het overzicht

Avonturenpad, Blote voetenland, binnen en buiten spelen en nog veeeel meer bij Erve Brooks in Gelselaar!
Wat een topplek is dit, een paradijsje voor kinderen. Er is zoveel te doen! 

De kinderen kunnen zich uitleven in de binnenspeeltuin, de Hooiberg is er voor de kleintjes tot 4 jaar en de Steltenberg is er voor de oudere kinderen tot ongeveer 12 jaar. De Steltenberg heeft drie verdiepingen! De speeltuinen zijn voorzien van allerlei fantastische speeltoestellen.

Ook zijn er twee buitenspeeltuinen. Er is een air-trampoline waar je lekker op kunt springen. Ook is er een reuze schommel en een speelvijver. Bij de museumboerderij "Erve Niehof"  is een zand en waterspeelplaats waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven met water en zand. Ook is er een echte boomhut en nog veel meer!

Zin om te wandelen en in avontuur? Loop dan het avonturenpad van ongeveer 2 kilometer, door weilanden en singels! Onderweg kom je hindernissen en spelletjes tegen én een Wilgendorp! Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene dit pad lopen!

Ook tof: Blotevoetenland! Het Blote voetenland is een stuk land van ca. 1 hectare waar je heerlijk op blote voeten over diverse ondergronden loopt! Dit geeft een uniek gevoel. Onderweg kom je een riviertje tegen, dat uitkomt in een meertje en waar je even lekker kunt uitrusten! Ook is er een uitkijktoren en een waterbrug. Aan het eind was je je voeten in grote ouderwetse teilen!

Honger gekregen? Dan kun je terecht in de gezellige pannenkoekenboerderij van Erve Brooks!

Meer weten? Klik op de roze button om naar de site te gaan!

Wist je dat je ook leuk een kinderfeestje bij Erve Brooks kunt houden?

Erve Brooks

Broekhuisdijk 5
7275 CB Gelselaar
Openingstijden dagelijks geopend van 10:00 - 19:30 uur - 18:30 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Bijna meivakantie

Bijna meivakantie

Nog eventjes en dan hebben we weer een hele week om er lekker op uit te gaan met de kinderen. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en zorg dat je onze leuke tips niet mist.

Ontvang de leukste tips