• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De Kleine CarrouselTerug naar het overzicht

Beleefboerderij De kleine Carrousel is een heerlijke plek om te struinen in de buitenlucht!
De Kleine Carrousel is zo leuk, dat jouw kids hier nooit meer weg willen! Aai de dieren, speel uren op de speelweide, plof lekker neer in het zonnetje op het terras of warm even op in de oude (geheel gerenoveerde) deel van de boerderij. Heb je honger gekregen? Dan kan je terecht bij de leuke lunchroom met veel gezonde keuzes!

Kinderboerderij
De dieren van De kleine Carrousel hebben alle ruimte om lekker rond te scharrelen. Er wonen hier wel meer dan 100 dieren: geiten, schapen, koeien, pony’s, varkens, ezels, knuffelkonijnen, alpaca’s en vele andere dierenvriendjes! Als je in het lenteseizoen langskomt, zie je ook alle schattige babydieren. Op de knuffelweide en in de knuffelhoek mag je de dieren aanraken, aaien en vertroetelen. 

Voerronde
Vind je het leuk om de dieren van héél dichtbij te zien en te helpen met voeren? Dat kan! De voerronde is op zaterdag en zondag om 15:30 uur en tijdens deze ronde kunnen maximaal 8 kinderen helpen (kleine vergoeding). Meld je van te voren aan bij de kassa! 

Ponyritjes
De pony's houden er  van om geaaid en vertroeteld te worden, maar ze dragen je ook graag op hun rug! Op zaterdag en zondag is het mogelijk om de in de ochtend of in de middag een ponyritje te maken tegen een kleine vergoeding. Meld je van te voren wel even aan bij de kassa!

Speelweide
Overal rondom de boerderij vind je speeltoestellen en speelplekken. Natuurlijk mag een ritje in de zweefmolen niet ontbreken: De kleine Carrousel! Verder vind je op de grote speelweide onder andere een klimtractor, springkussen, verschillende balspelen en schommels (waarvan één grote familieschommel).  Ook kun je een evenwichtparcours af leggen op het erf. Of doe de speurtocht over de boerderij! Andere tips: de zandbak met zand- en waterspel, de kabelbaan, kikkerglijbaan, wilgenhutten, reuzenblokken en het Ot-en-Sienplein met oud-Hollandse spelletjes!

Klik op de roze button voor extra informatie.

Tip: je kunt hier ook een onvergetelijk kinderfeestje vieren!

De Kleine Carrousel

Koebushorst 7
7245 TD Laren
Openingstijden Hoogseizoen - Van 1 april tot 1 november
Maandag 10.00-17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 10.00-17.00 uur 
Zaterdag & zondag: 10.00-18.00 uur 

Laagseizoen - Van 1 november tot 1 april 
Maandag & dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-16.00 uur
Donderdag: Gesloten
Vrijdag t/m zaterdag: 10.00-16.00 uur
Prijs t/m 2 jaar gratis, daarna €4,00 p.p.
Jaarkaart €17,50 p.p.
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomer op het Paleis

Zomer op het Paleis

Kom spelen in de paleistuin, bezoek de Prinsen- en prinsessendagen, stap het vrolijke hof van het Juniorpaleis binnen, bewonder de tentoonstelling Bloom en nog veel meer leuke activiteiten!

Vier de zomer!