De leukste kinderfeestjes!

De leukste kinderfeestjes!

Tijdens de coronacrisis vind je in onze blogs allemaal handige lijstjes met leuke thuistips, in onze uitagenda vind je een overzicht van alle activiteiten die op een specifieke dag te doen zijn en in onze Eropuit-categorie vind je nu alle tips voor thuis & uit die je elke dag kunt doen

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 187 resultaten
Pagina: 123456
totaal 187 resultaten
Pagina: 123456

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Apeldoorn-Deventer?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Apeldoorn-Deventer kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Apeldoorn-Deventer met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Op Kidsproof Apeldoorn-Deventer vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello, Otterloo en Lochem!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!