icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Deventer PaintballTerug naar het overzicht

Superspannend kinderfeestje: Paintball en outdoor lasergame bij Deventer Paintball.
Voor een superspannend kinderfeestje ben je bij Deventer Paintball aan het juiste adres. Deventer Paintball biedt activiteiten als kinderpaintball en lasergame aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor jongere kinderen hebben zijn er speciale arrangementen. De kinderen gaan twee uur op avontuur in de buitenlucht.

Paintball
De kinderen spelen paintball met mechanische paintballwapens en echte paintballs. De wapens zijn aangepast en minder krachtig dan de echte paintballwapens. Echte paintballwapens mogen niet worden gebruikt door kinderen jonger dan 18 jaar. Er wordt twee uur lang gespeeld in een bosrijk gebied. Na de instructie gaan de kinderen het veld in om lekker te paintballen en spannende potjes van maximaal twintig minuten te spelen. Er worden verschillende spellen gespeeld: Capture the flag: Verover de vlag van de tegenstander en wordt zo winnaar van het spel. Elimineren: Schakel in twintig minuten zoveel mogelijk tegenstanders uit. Het president-spel: Breng onder begeleiding de president naar de overkant van het speelveld. Buddyspel: Groepjes van twee gaan het veld en moeten elkaar beschermen.

Outdoor Lasergame
Laserstorm is een sensationeel en erg spannend spel. Anders dan bij traditionele lasergamelocaties wordt bij Deventer Paintball het spel buiten, in een bosrijke omgeving gespeeld. Het zal een zeer spannende ervaring zijn, die niet snel zal worden vergeten. Deelnemers zijn gewapend met moderne en professionele laserwapens. Deze laserguns worden door het Amerikaanse leger gebruikt om te trainen. De wapens zijn voorzien van een richtmiddel en een raketwerper waardoor dit spel als zeer spectaculair word ervaren. Bij laserstorm worden dezelfde spelvormen als bij paintball gespeeld.

Lasergame op locatie
Lasergame kun je op bijna elke locatie spelen. Deventer Paintball kan zelfs een speelveld met opblaasbare obstakels inrichten, zodat er gespeeld kan worden op een weiland of een stuk grond bij u thuis of in de buurt. Er kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Meer weten? Klik dan op de roze button!

Op zoek naar een leuk lunchplekje met de kinderen? Wij hebben vijf leuke tips voor je in Deventer!

Deventer Paintball

Molbergsweg 1
7418 GA Deventer
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo 2021!

Hallo 2021!

Nu alle feestdagen voorbij zijn en we nog steeds in lockdown zitten, blijven we voorlopig nog even thuis. Gelukkig zijn er online heel veel leuke tips om te doen en kunnen we ook naar hartelust wandelen.

Dit kan er wel!