Klimbos GarderenTerug naar het overzicht

Een avontuurlijk kinderfeestje in Klimbos Garderen. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar!
Vier een onvergetelijk kinderfeestje vol avontuur in Klimbos Garderen, het hoogste klimbos van Nederland, gelegen in de prachtige bossen van de Veluwe! Met 10 verschillende parcoursen is er voor ieder kind een geschikte uitdaging. Zelfs de kleinste durfals vanaf 4 jaar kunnen al hun klimvaardigheden laten zien op een parcours dat zich op 3 meter hoogte bevindt.

In Klimbos Garderen kunnen de jarige job of jet en zijn of haar vriendjes genieten van een onvergetelijke ervaring. De klimelementen zijn heel divers, zoals een tractor, boot en zelfs een vliegend tapijt! Durven ze het aan om door de bomen te fietsen? Natuurlijk worden de kids vastgelegd op een knotsgekke foto in één van de parcoursen. Veiligheid staat voorop, want in Klimbos Garderen wordt er gewerkt met een continu zekersysteem. Zo kunnen de kinderen en jij met een gerust hart klimmen en genieten van het feestje.

Maak van het kinderfeestje een bijzondere dag vol plezier en uitdaging, omringd door de prachtige natuur van de Veluwe. Verleg grenzen, overwin angsten en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens het kinderfeestje in Klimbos Garderen!

Klik op de roze button voor meer informatie.

Binnenkort een jarig thuis? Bekijk dan alvast het kinderfeestjes overzicht!

Klimbos Garderen

Putterweg 81
3886 PG Garderen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen